Wpis z mikrobloga

Do szanownych wykopków,
Czy wy na prawdę myślicie że konon mając gotowy donos nie zaniesie go na 3? Przecież on zgłaszał Niemca, Fiodora, widzów itp. A potem kłamał że nie był na policji. To że mówi jedno nie znaczy że nie zrobi drugiego. To chorobliwy konfident i matkę by zgłosił a co dopiero takiego sławka. Z resztą jaką siłę będzie miał ten donos jak zostanie potraktowany jak każdy inny konona o znęcanie się lub wykorzystywanie, zaniesie na 3, a donos trafi na stertę paczek z gównem które przyniósł wcześniej. Podejrzewam że działanie ola jest celowe i ma wykazać jakieś działania sławka, a co z tego wyniknie to się okaże. Nie wiem jak wy ale ja ostatnio się świetnie bawię na szkolnej, absurdy, zwroty akcji i całe te, a fabuła wzbogacona o nowe postaci.
#kononowicz
Mlecznyobrazz_wilkowa - Do szanownych wykopków, 
Czy wy na prawdę myślicie że konon ...

źródło: comment_1643112439wP9CsuifSQOAyLTk3H0f3K.jpg

Pobierz
  • 6
@Chrumkacz_Bozy59: nie no, za pewne rzeczy które Sławek tam wyczynia to zawiadomienie mogą złożyć tylko i wyłącznie poszkodowani cyzli ta dwójeczka i tu Olgierd nic nie zrobi @Mleczny_obraz_z_wilkowa: też tak sobie myślę nad tym i dochodzę do podobnego wniosku, przecież oni potencjalne zawiadomienie kononowicza potraktują jak makulaturę, to nie wypali choćbyśmy chcieli bardzo, by do pierdelka trafił