Aktywne Wpisy
Potworek69 +8
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
Jak powiedzieć narzeczonemu o moich fantazjach? Ogólnie świetnie nam się układa, w łóżku również. Mam 26 lat i to z nim niedawno straciłam dziewictwo. Chciałabym spróbować BDSM w wersji soft. Nie wiem jak mu o tym powiedzieć, nie wiem też, czy to mi się spodoba. To od zawsze moja największa fantazja, ale mogę żyć bez realizacji tego i jeśli odmówi nie będzie mi przykro. Boję się jednak, że źle o mnie pomyśli i nie wiem jak zacząć. Mam też obawy, że jemu może się to spodobać, a mi nie. Wiadomo, że inaczej jest coś oglądać, a inaczej to robić. Nie wiem jak go zapytać o to, żeby mnie zdominował w łóżku. Pytanie do par, które to praktykują. Jak powiedzieliście o tym swojemu partnerowi/partnerce?
#seks #zwiazki #bdsm #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61e96833f7bdff000a92d102
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
No nie wiem, moze powiedz, ze chciałabys spróbować BDSM w wersji soft.
"Chciałabym spróbować BDSM w wersji soft"
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Możesz po prostu zapytać co lubi a czego nie lubi. Jestem trochę zaskoczony, że jesteście już w narzeczeństwie a nie wiesz jak mu to powiedzieć, to trochę brzmi jak dużo wcześniejszy etap związku niż piszesz.
Możesz go zapytać o zdanie odnośnie jakichś praktyk bez mówienia wprost że to lubisz. Tak, żeby uniknąć oceny, jeśli się boisz.
Ale najzdrowsze jet zwyczajnie powiedzieć. Należałoby dążyć
@AnonimoweMirkoWyznania: po alkoholu to najwyżej można coś #!$%@?ć. Dojrzały człowiek powinien umieć takie sprawy załatwić normalnie, a jak nie, to się nauczyć.
Nie zawsze jest czas żeby wypić przed gadaniem.
Bądźcie dojrzali, to podstawa w takich zabawach. Bo inaczej to tylko krzywdę sobie zrobicie. Zazwyczaj psychiczną i na całe życie.
@I0gin: na przykład nie załatwiając ważnych spraw po pijaku. Właśnie o tym pisze, cieszę się, że się rozumiemy.
To że on mówi co masz robić? To się go pytaj co by chciał i rób to bez mrugnięcia okiem. "W którą dziurkę chciałbyś dzisiaj?"
To że odnosi się do ciebie w odpowiedni sposób? To niby przypadkiem mów do niego w ten odpowiedni sposób. "Mam nadzieję że jest Ci przyjemnie, mój Panie"
To