Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +94
Dziś już sam jestem dziadkiem i cóż mógłbym dać innego wnukom jak nie Werthers Original
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Może mi ktoś wytłumaczyć jak można powiedzieć, że się "wpadło" (będąc kobietą) nie stosując żadnych tabletek antykoncepcyjnych, ani tabletek po tylko używać tzw "kalendarzyka"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze (będąc facetem) nie stosować prezerwatyw, choć rynek ugina się od różnych po standardowe aż po ultra cienkie (durex invisible) by dać jak najlepsze doznania i po aż wazektomie, która jest odwracalna i jak można dalej
Może mi ktoś wytłumaczyć jak można powiedzieć, że się "wpadło" (będąc kobietą) nie stosując żadnych tabletek antykoncepcyjnych, ani tabletek po tylko używać tzw "kalendarzyka"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze (będąc facetem) nie stosować prezerwatyw, choć rynek ugina się od różnych po standardowe aż po ultra cienkie (durex invisible) by dać jak najlepsze doznania i po aż wazektomie, która jest odwracalna i jak można dalej
Dziesiątki milionów mieszkańców i gigantyczny przemysł < Palenie gównem w piecach
#heheszki #humorobrazkowy
@Bestia_z_Wadowic_37: jak patrzysz na choćby Kraków, to trzeba patrzeć szerzej na konurbacja górnośląską (która równie dobrze mogłaby być jednym dużym miastem) i aglomerację krakowską, a to łącznie prawie 4 miliony ludzi na dość niewielkim obszarze
Ale tak, głównym źródłem emisji są kopciuchy, to się zgadza