Aktywne Wpisy
Quear +2
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +7
Top1 najlepszych czesci kobiety
Któregoś razu byliśmy też sami jakoś świeżo po przyjęciu. Nie potrafiliśmy zrobić jednej rzeczy to zadzwoniłem do starszej babki jak to wykonać. Stał za moimi plecami i jak klikałem to co mi baba mówiła przez telefon, to on podążał wzrokiem i jak np. najechałem myszką na "zatwierdź" to mówił głosem eksperta "no, teraz klikasz zatwierdź". Jak doprowadziliśmy sprawę do końca i się już rozłączyłem z babką to zaczął mi od nowa mówić wszystko po kolei, to co przed chwilą zrobiliśmy i na dodatek pod koniec powiedział źle xd
Dzisiaj znowu muszę z nim pracować i już stawia jakieś swoje dziwne ultimatum. Zaproponowałem, że możemy się podzielić obowiązkami i ja zrobię jedno a on drugie. Na co on już obsrany, że nie, musimy razem i powód tak błachy że aż śmiać się chce. Strasznie mi ten koleś działa na nerwy. Na każdy temat się zna (p------i głupoty bez potwierdzenia) wszędzie był, każdego zna, wszystko umie zrobić. W rzeczywistości mały wydygany imbecyl, który potrafi improwizować.
#przegryw #pracbaza #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez moderatora
@sikalafou: aż tak to sobie nie pozwala ale jestem przekonany, że tak myśli i być może gada innym ze zmiany. Denerwujące jest to, że we wszystko się wpieprza, wprowadza chaos przez to.
Komentarz usunięty przez autora
@PonuryBatyskaf: daj mi spokój
@Bumelante: nie ma takiej opcji. Gość bez szkoły. Wyżej nie podskoczy
@markkk92