Wpis z mikrobloga

W nomalnym cywilizowanym kraju takim jak Francja czy Niemcy ludzie już dawno zapomnieli o jakichkolwiek motosportowych emerytach którzy swoje najlepsze lata mają za sobą, ponieważ na horyzoncie mają mnóstwo młodych kierowców mogących zrobić wielką karierę.

A w Polsce? Ja p------e... Tracę wiarę gdy widzę jeszcze ten cały złudny hype wokół jednorękiego inwalidy ♿♿♿ Ja wiem że na naszym rodzimym podwórku jest niewielu młodych, dobrze zapowiadających się kierowców, ale przynajmniej pogódźcie się z brutalną rzeczywistością i z tym że Robert Kubica nie jest już żadną przyszłością dla polskiego motosportu ♿♿♿♿♿♿
#f1 #antypowrutcontent #kubica
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sindram: Jest tak zajebisty, że nawet z walizką pieniędzy od Obajtka żaden poważny zespół go nie chce. I jedyne co mu zostaje to granie w reklamach parówek i propagandowe występy w TVP xd
  • Odpowiedz
@ppiasq: obajtek za mało daje na Mercedesa, poza tym samymi pieniędzmi wszystkiego nie załatwisz. No chyba że masz ich tyle żeby złożyć własny zespół F1, to wtedy nie.
  • Odpowiedz
@chianski: wiele dałbym by jednak tą przyszłością był "ogur" Mick zamiast braku jakiejkolwiek najbliższej przyszłości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niemiecki motosport nawet jeśli jest teraz w kryzysie to wciąż stoi na dużo wyższym poziomie niż nasz.
  • Odpowiedz
@Redz18: może dlatego że w Niemczech nigdy nie brakowało solidnych marek samochodów, które w ramach promocji także nie żałowały hajsu na motorsport, a u nas bylo jedynie potężne FSO, to szkoda kurła gadać i cokolwiek porównywać.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz