@BajerOp A w czym to pomoże? To jest błąd oprogramowania. Skończy się aktualizacja, uruchomię ponownie konsolę i znowu wyskoczy aktualizacja. Microsoft doradził wgrać ponownie oprogramowanie z pendrive, ale nic to nie zmieniło. Na tym skończyła się pomoc.
PS. W trybie instant on po kilku dniach nieużywania konsoli też nic się nie aktualizuje, przy włączeniu konsoli wyskakują wszystkie możliwe aktualizacje gier.
@Victoremque: to samo mam, jakieś aktualizacje w losowych momentach + do tego zmienia się tez losowo język z polskiego na angielski i z powrotem. Konsola instant-on cały czas. Lubię tą konsole bo gierki super chodzą, ale ten dashboard to czasem mam wrażenie że jest zrobiony na internet explorer.
@Niss Niestety nie, ale sam zauważyłem że te problemy mają osoby, który były kiedyś w insiderze. Jakbyś znalazł kiedyś rozwiązanie tego problemu to pisz ( ͡º͜ʖ͡º)
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
#xboxseriesx #xboxone #xbox #xboxseries #konsole
źródło: comment_1642530889MHvsrQVTjOm7Gv44a9GFOI.jpg
PobierzPS. W trybie instant on po kilku dniach nieużywania konsoli też nic się nie aktualizuje, przy włączeniu konsoli wyskakują wszystkie możliwe aktualizacje gier.
Lubię tą konsole bo gierki super chodzą, ale ten dashboard to czasem mam wrażenie że jest zrobiony na internet explorer.
Komentarz usunięty przez autora