W robocie mam wariata ( ͡°͜ʖ͡°) no czysty idiota, ale za to próbuje kreować się na wielkiego myśliciela i kim on to nie jest, tak narzeka na rząd, że Polski się nie da już uratować i mądry #!$%@? stąd na zachód, najlepiej do szwaba, uwaga że tusk wyjeżdżając do brukseli pokazal nam ze mamy stąd uciekać, bo on sie tam dorobil 10 mln XDDDD tak tuska tego zlodzieja i kłamce i jego przekręty porownał do zwyklych obywateli (PiS to też uje żeby nie bylo ze bronie pisuarów) XDD jak mu powiedzialem, że kogo on daje dla wzoru to powiedzial ze ja nie wiem o czym on mówi to mu powiedzialem ze sam powiedzial, ze sam powiedzial, ze tusk nam pokazal ze mamy stad wyjezdzac a on no ( ͡°͜ʖ͡°) ogolnie z chlopem nie warto dyskutowac, bo #!$%@? jak potłuczony, tak niby mu tu źle a w Niemczech fajnie, bo paliwo tanie (xD chyba nie wie ile kosztuje litr u szwaba) a siedzi już rok w magazynie na UZ na pół etatu ale chwali ze zachod taki bajkowy, to niech #!$%@? i nie wraca nie potrzebujemy tu takicg, wystarcza nam czubki z rządu ( ͡°͜ʖ͡°)
Albo z tym mnie rozwalil, ze uwaza ze glupota jest kupowac auto za 100 tys jak mozna za 20 XDD #!$%@? kupuje sie auto takie na jakie mnie stac (oczywiscie zeby to nie byl trup i był bezpieczny) jak mnie stac kupic auto za 100 tys to kto mi zabroni? ¯\_(ツ)_/¯ mam kase to kupujd to co chce, a nie ze bedzie mi stary grzyb gadac ze glupota jest kupowac auto za 100 tys jak mozna za 20 XDD co o tym sadzicie?
Albo on ze on nie wie jak syna wychodzac na porzadnego czlowieka, bo wszedzie pelno glupot dookola to ja na to, to ogranicz mu internet, a on ze tu nie chodzi o ograniczenie internetu tylko przekazanie mu wartosci XDD widac ze nie potrafii raczej nie wychowa go dobrze, bo mu zadnej wartosci nie przekaze skoro juz teraz nie wie jak to zrobic ( ͡°͜ʖ͡°)
Żeby to nie był początek końca. Obiekt wczoraj: zestrzelono Obiekty 3 dziś z przed godziny: zestrzelono Nie były to kur** wa balony i nie jest to śmiesze.
( ͡° ͜ʖ ͡°) ogolnie z chlopem nie warto dyskutowac, bo #!$%@? jak potłuczony, tak niby mu tu źle a w Niemczech fajnie, bo paliwo tanie (xD chyba nie wie ile kosztuje litr u szwaba) a siedzi już rok w magazynie na UZ na pół etatu ale chwali ze zachod taki bajkowy, to niech #!$%@? i nie wraca nie potrzebujemy tu takicg, wystarcza nam czubki z rządu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo z tym mnie rozwalil, ze uwaza ze glupota jest kupowac auto za 100 tys jak mozna za 20 XDD #!$%@? kupuje sie auto takie na jakie mnie stac (oczywiscie zeby to nie byl trup i był bezpieczny) jak mnie stac kupic auto za 100 tys to kto mi zabroni? ¯\_(ツ)_/¯ mam kase to kupujd to co chce, a nie ze bedzie mi stary grzyb gadac ze glupota jest kupowac auto za 100 tys jak mozna za 20 XDD co o tym sadzicie?
Albo on ze on nie wie jak syna wychodzac na porzadnego czlowieka, bo wszedzie pelno glupot dookola to ja na to, to ogranicz mu internet, a on ze tu nie chodzi o ograniczenie internetu tylko przekazanie mu wartosci XDD widac ze nie potrafii raczej nie wychowa go dobrze, bo mu zadnej wartosci nie przekaze skoro juz teraz nie wie jak to zrobic
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #debile #pracbaza