Wpis z mikrobloga

@CzarnyOwiec: Jakiś czas temu w Arkadii w Warszawie stali z Coca Coli. Można było wejść do jakiegoś tam namiociku i kupić sobie puszkę z własnym imieniem. Co z tego, że dzień później takie puszki były w każdym sklepie. Ludzie rzucili się na to jak stado hien na padlinę.
To ostatni odcinek South Parku jest o Kielcach? o.O Z tym, że w South Parku mówili o zniżce 80% na wszystko dla pierwszych 20 osób... Więc to pewnie nie o Kielcach... w Kielcach było 80% na jeden produkt o wartości 25zł :P Reszta zniżek oscylowała w okolicy 5% co można sprawdzić tu: http://lpk.x-kom.pl/kielce/ i przy okazji nie śmierdzieć cebulą ;]
@grzemach: @kravjec: stoje w tym tłumie ;d na zdjęciu mnie nie widać :P

Ogólnie xkom strasznie słabo zorganizował to otwarcie...sklep mały jak cholera, tłum ludzi, zero jakiejś ustawionej kolejki czy coś takiego...

takie "wielkie" otwarcia to może sobie mediamarkt robić czy inny MARKET, a nie butik kurfa.

Jak otworzyli to cebula się wylała ;_;
@sunsu-sun: właśnie, gdyby była jakaś kolejka, to bym się ustawił, ale nie mam już 15 lat aby stać i się przepychać - kiedyś nie robiło to dla mnie problemu. Ale lata już swoje mam i trzeba się zachowywać :D
@grzemach: tam studenciaków od cholery było ;p, imo wszyscy się na te myszki po 9zł rzucili ;c Pewnie zaraz wysyp na allegro będzie.

Ja tam miałem tableta kupić, ale kij w tej pseudo kolejce to chyba z kilka h by się stało, a w samym sklepie było duszno jak cholera. więc wyszedłem.

Jedyny plus to ze stałem blisko pani z obsługi, która była ustawiona tyłem do mnie...........bardzo fajnym tyłem ;s