Aktywne Wpisy
Alzena +5
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Evie_ +16
#przegryw przypal xd
Pistolet do sezonu naszykowany, jedynie co zostalo to wymienić zestaw sprezyn na nowe.
Tip dla kazdego posiadacza cz shadow 2:
Serio po wypolerowaniu kilku elementow, staje sie bardzo przyjemnym gnacikiem. Praca spustu staje sie duzo plynniejsza, a przez co podczas sciagania spustu pistolet nam mniej drzy.
W swoim pistolecie wypolerowalem nastepujace rzeczy:
Szyne spustową
Zaczepy kurka
Palak kurka, metalowy patyk z ktorym spust jest polaczony ( na nim pracuje sprezyna kurka)
Komentarz usunięty przez autora
Bo rowniez szlifowalem papirkiem najpierw 600 potem 1500
Zetniesz za bardzo to kurek nie będzie się trzymał.
Zdjęcie nie jest moje. Znalazłem je na http://forum-bron.pl/viewtopic.php?t=154251 i dodałem czerwoną krechę.
@ShogunSdz: Masz jakiś filmik lub foty z tej akcji?
Może polecisz jakiś?