Aktywne Wpisy
Bunch +1011
Ale akcja! Jakiś chłystek przyniósł sobie kolekcję sprejów i rozpoczął dumne niszczenie elewacji na skateparku. Do malującego wandala podeszło chwilę później dwóch mężczyzn i powiedziało "Odłóż ten sprej, policja" na co młodzieniec krzyknął "akurat!" i psiknął pierwszemu sprejem w oczy. To spowodowało eskalację sytuacji i szarpaninę w której... młodzieniec WYCIAGNĄŁ KASTET. Miał jednak pecha bo dwójka mężczyzn faktycznie okazała się policjantami bez munduru i teraz młody leży skuty. No to cyk!
80kg +392
Mirki pijcie ze mną kawę. Wygrałem ekspres ciśnieniowy na targach IT. #chwalesie #programowanie #programista15k
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jeśli nadal nie chcesz rozmawiać to bardzo Cię proszę abyś nie obserwowała mnie na insta bo wtedy mi odbija na twoim punkcie i znów mam nadzieję, że dasz mi szansę wszystko naprawić. Serio myślę o Tobie codziennie a jak widzę, że Cię jakoś ciekawi co robię w życiu to mi naprawdę psuje głowę. Pozdrawiam cieplutko
7 Ways to Be More Understanding in Life:
- Don't always assume things. One of the worst mistakes you can make is to just assume things, even without concrete evidence. ...
- Be a good listener. ...
- Understand yourself better. ...
- Remember it's not a weakness. ...
- You get back what you ask for. ...
-