Aktywne Wpisy
lubie_pic_kakao +115
Tymczasem nasi "świadomi" użytkownicy wykopują fejkową ruską stronę.
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Graner +38
Kupiłem sobie stół do mieszkania ale nie mam nikogo do pomocy żeby go zanieść do siebie, jadę autobusem, nosie go jakoś ale nogi mi siadają, 29 lat chłop nie ma rodziny ani kolegów rodzice po 90 lat dajcie chociaż że 2 plusy na pocieszenie
Komentarz usunięty przez moderatora
Wez taguj miasto i zaraz ktoś Ci pomoże
@ATAT-2
@robertx
@Heady1991
@Alpha_Male
@dudi-dudi
No trochę przesadziłem z tym wiekiem, ojciec 86 lat, nigdy nie pamiętam dokładnie zresztą, ale umysłowo zachowuje się na więcej
Stół złożon