Wpis z mikrobloga

@Lrrr: Po co spekulowac, 27 wszystko sie okaze lool xd Bedzie kosmiczna ilosc zmian z tego co juz zapowiadali na 3.15. Nie zdziwi mnie jak fabule troche przerobili.
Nie zdziwi mnie jak fabule troche przerobili.

@imixiu: no w to nie uwierzę xD Znając życie wywalą conquerorów i sirusa z głównej osi "fabularnej" endgame jak zrobili z shaperem, elderem. Dorzucą nowego endgame bossa którego sie goni przez cały atlas (który pewnie zostanie zmieniony w jakimś stopniu, coś w końcu musi zastąpić system watchstonsów które lecą z conq). Z długo gram w poe żeby wierzyć w "kosmiczną ilość zmian" xD
@Lrrr: Nie no ale, jak co roku jest duzy dodatek. Echoes of the Atlas tez duzo wniosl, a do tego dojdzie mechanika ligowa i naprawde sie zrobi sporo zmian.
@imixiu: no fabule na pewno przerobia jesli masz na mysli to co zrobili z actem 1. W scourge powinien byc juz act 2 troche zmieniony, ale nie wyrobili sie. To nie zdziwilbym sie jakby teraz dali act2+act3.
Choc bylo mowione, ze beda co lige jeden act update'owac.
Co do @Lrrr watchstonow.. Niby powinni je #!$%@? skoro rework(?) atlasu. Ale z drugiej strony w Scourge #!$%@? 16 watchstonow. Po co by to
To nie zdziwilbym sie jakby teraz dali act2+act3.

@Noggenfogger: Tylko przerobili act1 tak, że mobki są troche mocniejsze i zmienili walkę z brutusem, to nie jest żadna znacząca zmiana. Ja bym oczekiwał totalnego odświeżenia aktów żeby nie były tak nudne i męczące przy przechodzeniu po raz 2137 a tego raczej nie zrobią. A atlas, no coś muszą zmienić bo altas obecnie jest totalnie #!$%@? (ale dzięki ci panie za tylko 4
@Noggenfogger: Ja mam na mysli cala fabule, ze dadza jakis wybor lub bedzie fabula jeszcze dluzsza. Ale tak jak mowie spekulowac nie ma co, a na pewno nie ma co wybrzydzac po 20 sekundowym teaserze.
Ja mam na mysli cala fabule, ze dadza jakis wybor lub bedzie fabula jeszcze dluzsza.

@imixiu: Ty jesteś jakiś masochista? xD Jeszcze więcej aktów? XD To sie nie wydarzy na 100% biorąc pod uwagę POE2.

Ps. tak naprawdę to fabuła poe kończy sie na zabiciu maven xd