Aktywne Wpisy
ponury_stefan +905
Jest taka sieć punktów z bubble tea - nazywają się Crazy Bubble. Mają 205 lokali.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
LechuCzechu +256
Czy Konfederacja już się oficjalnie zeszmaciła niczym Kukiz?
#bekazprawakow #bekazpisu #konfederacja #polityka
#bekazprawakow #bekazpisu #konfederacja #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Działka 2500m2 - czy sądzicie jednak że ceny spadną m?
#nieruchomosci #dzialka
Rolnicy maja dużo siana, dla nich od zawsze ziemia drożeje, wiec obi będą trzymać. Reszta nie kupuje działek na kredyt. Pytanie do Ciebie jaka to dzialka? Kto sprzedaje?
@Vortuks: Popatrz na wykres i oceń. Teoretycznie: zawsze mogą spaść. Realnie: wierzysz w to? Ja nie bardzo. Prędzej uwierzę, że ceny mieszkań spadną, niż grunty. Ale jestem tylko nickiem na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
W gminach ościennych wokół dużych miast jest prognozowany wzrost ludności, sam odpowiedz sobie na pytanie jak to wpłynie w dłuższym okresie czasu na
Dzięki za informację! :)
Teren raczej nie jest mokry, na tyle na ile widziałem
To była ostatnia działka i poniekąd miałeś rację, że najgorsza - oficjalnie nie ma drogi publicznej. W MPZP jest droga, aczkolwiek jest to prywatna działka, a gmina nie była w stanie odkupić od właściciela(upadły developer) tego gruntu. Podobno ciągnie się od 6 lat.
A czemu?
Poszukaj chłopaków co pracują w spółkach wodnych i robią fuchy po pracy albo w sobotę.
Ja wodę 120 miałem wycenę na 9k na gotowo. Wyszło mnie 3k z moim materiałem. Zrobili Ci sami, którzy w dzień pracują dla wodociągów