Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +135
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Luckless +102
#przegryw ##!$%@? #seks #tfwnogf
Mój przyjaciel też zaczął od divy i do dziś, z różnych względów, korzysta z tego typu usług, normalnej partnerki nigdy nie miał.
Ja czasami się zastanawiałem, ale zaraz sobie dawałem spokój, no bo gdzie ja nieśmiały do divy. Zresztą wydawało mi się, że może mi to bardziej zaszkodzić niż pomóc. I tak właśnie wszedł 37 lvl, ale ogólnie się tym jakoś
Prostytutka ma kontrole i cie zadowoli. A tzw zwykla baba cie wysmieje jak jej dobrze nie zruchasz i tyle
Ale tak jak napisałem wyżej, tym że w moim życiu seksu nie było i nie będzie, to się nie przejmuję specjalnie. Nigdy nie miałem na to
@JanRouterTrzeci: ... i poczuć zapach zdechłego śledzia
@soyunmago: I na odwrót, na tych waszych tajnderach czy badu baby się właśnie dowartościowują robiąc z was na każdym kroku mega durni