Aktywne Wpisy
przegro_pisarz +18
drodzy panowie na załączonym zdjęciu normik zero_dwa z dupeczką
#przegryw
#przegryw
chwilowypaczelok +39
i to jest posiłek dla Chad wanna be a nie jakieś makdonaldsy dla #!$%@? z makaronem na głowie. Sos oczywiście ostrokeczupowy.
#przegryw #jedzzwykopem
#przegryw #jedzzwykopem
W materiałach instruktażowych producenta znalazłem informację o możliwości przedłużenia łączników za pomocą pręta metrycznego, jak na ząłączonym rysunku. Nawet w dokumentach Atlasa widnieje konkretny produkt nazywany przez nich elementem przedłużającym, "3GL PLUS M6 L200". Jednak nigdzie nie znalazłem, żeby coś takiego było dostępne do kupienia.
Oczywiście pręt metryczny i nakrętki nie są dużym problemem do zdobycia. Ale ich użycie wymaga tego, żeby łączniki M-Systemu na których montuje się talerzyki, miały gwint metryczny. I tu jest problem, bo wszędzie do kupienia widziałem wyłącznie takie z gwintem do drewna.
Czy ktoś ma może doświadczenie z przedłużaniem M-Systemu? Gdzie można dostać metryczny M-System?
#remontujzwykopem
A w moim przypadku tradycyjny stelaż jest utrudniony, bo wysokość profili obwodowych wypada idealnie na wysokości prowadzenia przewodów w ścianach.
https://allegro.pl/oferta/dwugwint-ocynkowany-szpilka-montazowa-m8-300mm-7107424666