Aktywne Wpisy
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
Bielawski +4
#famemma czy walka Ferrari vs Kasjo w małych rękawicach w boksie miałaby sens? Jeden i drugi maja porażki w ostatnich walkach, kasjo kogoś kto ma technikę nie można dawać bo to kończy się porażka, a amadi jakąś tam siłę ciosu ma ale kondycja po stronie kasjo
kto by wygrał BOKS MAŁE RĘKAWICE
- Amadi 47.1% (72)
- Kasjo 52.9% (81)
Podsumowanie najnowszego filmu Sławomira:
Kilka faktów o Łukaszu W - Hejtuje zamiast POmagać. Łotr który dodaje homoseksualne muzyczki do filmików z nim i Majorem. Pije wódkę.
(Ewentualnie kilka nie-faktów, a domysłów będących urojeniami wziętymi tylko i wyłącznie ze zmitomianiałej głowy, powtórzonymi od swoich owsików z tego tagu czyli: Łukasz W nie ma prawka. Łukasz W nie ma rodziny. Łukasz W nie ma pracy.)
Co wyjaśnił Sławomir w kontekście swojej osoby? - On nie gej. To normalne jak chłop z chłopem rozbierają się do majtek do picia wódki ("hehehe, Łukaszek to pewnie wchodzi do sauny w spodenkach"). Rysowanie odleżyny.
Z rzeczy postronnych - Kink of Dajmond to ogółem stronniczy, bo faworyzuje Pawła z Knyszyna, a to Aron od psa Jacka jest najlepszy. Sebastian Gałecki jest mniej nielubiany niż Olgierd, bo nie dokucza tak.
Dlaczego nie wyjaśnił więcej? - "Nie ma czasu" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gałecki robi dobrą robotę, tylko ciekawe kto mu zgłasza i kasuje filmy o konkretnym człowieku z gór¯\_(ツ)_/¯