Aktywne Wpisy
Pokojowa +107
zajsty +164
W 31 kolejce Harry Kane dwukrotnie trafia do siatki.
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
mój faworyt ostatniego czasu to zabranie koszyka z biedronki tylko po to żeby wyrzucić go w lesie ( ͡° ʖ̯ ͡°) ludzie są daremni ale rewolucja zaczyna się od dołu i może ten wpis zachęci innych mirków i mirabelki do pożytecznego druidowania w lesie
#przegryw #ekologia #natura #patologiazmiasta
zorganizuj sobie rękawice antyprzekłuciowe, łatwo przy takim zbieraniu trafić na igły od strzykawek a później są z tego niepotrzebne nerwy.
ale dziękuję, rozejrzę się za jakimiś w najbliższym czasie, na razie po prostu muszę zachować ostrożność
@TomgTp jest tag #sprzatamylasy
Ja co prawda nie lasy, ale rowy koło wałów xD ale też się podpinam pod zacny tag :)
@vivianka: o, super. nie miałem właśnie pomysłu jak otagować. to pora zwiększyć troche aktywności na tagu