Coś Adaś bardzo entuzjastycznie o tej uszczelce mówił, jestem ciekawy czy on po prostu nie wpisał tego w googlu, rzucił okiem na Allegro i pomyślał - „o, stówę kosztuje, pewnie jakaś głupota”. xdd
@FunkyMonkey: może saper mu przetłumaczył, to chyba jedyna osoba której słucha , bo jak każdy mu pisał o świecach to że hejt a teraz zmiana o 180 stopni w stosunku do komentarzy
@Ever_Ns: Nie słucha. Jak mu Saper tłumaczył, że po spaniu na hamaku będą go #!$%@?ć plecy to nie słuchał i potem płakał, że od schylania się na Tamizie go bolą
@Nile: tak nie do końca, tabletki owszem pomogły mu wyjść z domu i zabrać się za robotę. To tak nie wygląda, że nagle cieszysz się ze wszystkiego, to nie głupi Jaś
@FunkyMonkey: Majstry, nie wszystko co dzieję sie w realu widać na YouTubie. To, że uszczelka sie kończy wiedział już od dawna tak samo jak o świecach. Pytanie tylko czy warto wkładać kase w tą T4.
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
#odyn