Wpis z mikrobloga

Nie jestem w temacie teamx ale drama nabiera rozpędu i na nią wpadłem, komentarz anonima z internetu jest taki ze nie wiem czego się spodziewacie bo gwiazdach yt itp. To są prości ludzie, najczęściej po słabej edukacji -> dlatego poszli w yt i tworzą takie proste materiały które trafiają tylko do młodych widzów jak skakanie do basenu itp. To oczywiste że robią w życiu wiele głupich rzeczy tak jak natsu i kamerki i teraz leksiu, albo jakieś dramy które sa dla zasięgów dziwi mnie zdziwienie tylu osób ze jak to tak #leksiu wypisywał takie rzeczy do dziewczyn itp,on tak jak większość z tych youtuberow inteligencja nie grzeszy a wiadomo ze głupi facet wysyła laskom fi7ty i pisze sprośne teksty bo w swojej głowie myśli ze skoro jego kręcą zdjęcia c6ckow to laski kręcą zdjęcia fi7tow i skoro jego kręcą takie teksty to te dziewczyny tez kręcą, po tym da się poznać największego prostaka jak stosuje taki podryw pomimo ogromnej ilości wypowiedzi dziewczyn w internecie ze to jest obrzydliwe, jak ktoś tak robi to jest na tyle głupi ze nigdy o tym nie pomyślał i tego nie sprawdził, wiedząc ze inteligencją nie grzeszył można się było tego spodziewać #teamx #polskiyoutube