Aktywne Wpisy
wilk633 +157
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Jak jesteś małą firmą, to możesz odmawiać świadczenia usług, jak jesteś dużą to już nie.
Zresztą, te wszystkie dyskusje są jałowe i można je o kant kuli rozbić, bo tu nie chodzi o żadną cenzurę, monopole, wolne rynki czy wszystko czym się zastawiają konfiarze. Chodzi im tylko o to, że stracili dostęp do platformy z dużymi zasięgami XD Ta partia jako ostatnia powinna się odzywać w sprawie cenzury.
Chciałbym zobaczyć teraz wspólne wprowadzenie ustawy Ziobry przez PiS i Konfę przeciwko facebookowi, gonga od Izraela i USA w sprawie lexTVN ledwo ustali.
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #polityka
@kezioezio: Lewacy zawsze chcieli cenzury. Jak juz zakażą internetu to napiszesz "Hehe miut na moje serce, tak działa wolny rynek hehe"
@kezioezio: To tak jak anipisiarze sobie ubzdurali, że niby TVPiS jest nieobiektywna. Foliarze...
Ale kiedy to samo rozwiązanie niespodziewanie okazuje się działać na szkodę Konfederacji - o, to wtedy jest inna sytuacja, lewaki nie zrozumiały o co NAPRAWDĘ chodziło, a poza tym to antypolski spisek i komunizm (zorganizowany, w tym przypadku, przez chyba
@7160: kto zakaże? Rząd? Co to by miało wtedy wspólnego z wolnym rynkiem? xD
@eyehategod: Się przekonasz kto.
@eyehategod: A co wspólnego z wolnym rynkiem ma władza koncernów?
@Tymajster: