Wpis z mikrobloga

Neuropo, przyznajcie po prostu, że wasz liberalizm gospodarczy nie polega na wspieraniu małych przedsiębiorców, tylko na byciu pro-korporacyjnymi, globalistycznymi, ultra-poprawnymi, nowoczesnymi podnóżkami.

Usunięcie profilu Konfy to kolejna - i skandaliczna - wskazówka na temat tego, jakie zagrożenie czyha za rogiem. Bez względu na wasze przekonania odnośnie szczepień.

Wstyd, że to popieracie, a gdy chodzi o TVN, to z waszych ust słychać jedynie skowyt.

Hipokryzja.

#neuropa #4konserwy #antykapitalizm #bekazlibka #konfederacja #bekazcovidian #bekazlewactwa
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Neuropo, przyznajcie po prostu, że wasz liberalizm gospodarczy nie polega na wspieraniu małych przedsiębiorców, tylko na byciu pro-korporacyjnymi, globalistycznymi, ultra-poprawnymi, nowoczesnymi podnóżkami.

@Tywin_Lannister: uwielbiam być kawiorową lewicą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Wstyd, że to popieracie, a gdy chodzi o TVN, to z waszych ust słychać jedynie skowyt.

@Tywin_Lannister: aha i taka różnica. TVN miał być zniszczony przez państwo, które powinno wszystkie podmioty traktować jednakowo. Fanpej tej śmiesznej partii został zbanowany przez prywatnego przedsiębiorcę, bo był łamany jego regulamin.

A jako konfa zawsze godoła: prywatny biznes ma prawo robić co chce!
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Tak. Jestem hipokrytą bo sie sprzeciwiam kiedy państwo chce zabraniać prywatnej firmie działać, i sie nie sprzeciwiam kiedy prywatna firma nie chce pozwolić na swojej platformie działać prywatnym osobom. Jestem hipokrytą. Sypie głowe popiołem.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: No ale tak bylo zawsze, na tym wyrosli ze wmawiali najbiedniejszym, najbardziej "przeslasowanym" grupom spolecznym ze walcza w ich imieniu, a za plecami korzystajac z benefitow jakie daja wielkie firmy na manipulacje tych najmniejszych
  • Odpowiedz

@Tywin_Lannister: Yes, hit me harder daddy
  • Odpowiedz
Tak. Jestem hipokrytą bo sie sprzeciwiam kiedy państwo chce zabraniać prywatnej firmie działać, i sie nie sprzeciwiam kiedy prywatna firma nie chce pozwolić na swojej platformie działać prywatnym osobom. Jestem hipokrytą. Sypie głowe popiołem.

@SirSherwood: Przede wszystkim jesteś żałosnym pro-korporacyjnym libkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Usunięcie profilu Konfy to kolejna - i skandaliczna - wskazówka na temat tego, jakie zagrożenie czyha za rogiem. Bez względu na wasze przekonania odnośnie szczepień.

@Tywin_Lannister: ja się śmieje z Konfederacji tylko dlatego, że wykopki spamowali tym drukarzem czy piekarzem parę lat temu wykop i pisali że to skandal, że nie można sobie wybrać klientów. No to skandal, że facebook nie może sobie wybrac klientów ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Gon70: dlatego powinno się ją rozkułaczyć? Przecież są alternatywy vide twitter. Jest wiele państw, gdzie facebook nie ma monopolu na przykład Białoruś albo Rosja. Przecież nikt nie zakazuje stworzyć alternatywy dla facebooka, nie ma przepisów zakazujących a z tego co wiem, to facebook nie korzysta z protekcji żadnego państwa. Wiec mowa o monopolu nie ma tutaj zastosowania.
  • Odpowiedz
To przerażające jak silna jest u was potrzeba sprowadzania rzeczywistości najprostszych wartości całkowicie ignorując jakikolwiek kontekst. Zrównywanie Facebooka który jest monopolistą i ma większy wpływ na kształtowanie światopoglądów niż rządy większości państw na świecie z jakąś jedną małą drukarnią na zadupiu świadczy o najzwyklejszej na świecie głupocie. Nawet jeśli niezgadzanie się z Konfederacją światopoglądowo (ja też się w wielu kwestiach z nimi nie zgadzam) to powinna się wam w tych pustych łbach
  • Odpowiedz
Zrównywanie Facebooka który jest monopolistą i ma większy wpływ na kształtowanie światopoglądów niż rządy większości państw na świecie z jakąś jedną małą drukarnią na zadupiu świadczy o najzwyklejszej na świecie głupocie.

@SlimKirby: I co, uważasz, że tylko dlatego że ktoś woli mężczyzn nie ma prawa do korzystania z drukarni i powinien być wykluczony?
  • Odpowiedz