Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Raz wyznanie odrzuciła moderacja, więc proszę o zaakceptowanie.

Witajcie Mirki. moje życie ułożyło się dosyć dziwnie. Wiele rzeczy osiagnałem, otrzymałem, inne mnie omineły. Wymienię te drugie.
Przejdę do rzeczy. Mam 27 lat. Pewnie powiecie, że już its over, ale dostrzegam światełko w tunelu. Tym światełkiem jest mój wygląd. Co w nim takiego? 195 cm i szczęka chada? Nie, wyglądam bardzo mlodo i to bez baby face, wyglądam jak nastolatek. I to nie jakiś nastolatek przegryw.
Mam 184 cm i jestem bardzo szczupły, mam chłopiece, delikatne rysy twarzy, włosy bez żadnej linii norwooda. Więc w czym problem? Ano w tym, że w czasach szkoły dopadło mnie słynne ##!$%@?. Miałem szansę na związki, ba zarywało do mnie kilka dziewczyn i zanim ktos powie, że tak mi się wydawało to tak nie było. Przytulenie ect. Ale niestety. Byłem nieśmiały, introwertyczny, nie lubiłem imprez. Niestety wszystko wzięło się z tego, że nie wyleczyłem traumy z podstawówki. W tamtych czasach wygląd Oskarków był na cenzurowanym i seby skrupulatnie dbały, aby nie obcięty na jeża, bez dresu pożałował, że nie wtapia się w tłum. I wystraczyły włosy średniej długości, nawet bez dziwnych grzywek.

I zastanawiam się czy nie wykorzystac młodego wyglądu, by nadrobić zaległości. Wbić do klubu, poznac młodszych znajomych tak w przedziale 20-25 lat. Czy taka róznica wieku przy moim wygladzie jest akceptowalna? Sąsiad z mojej klatki schodowej, co niedawno się wprowadził co ma 21 lat, 192 cm wzrostu, broda jak mnie zobaczyl pytal się... ile lat mam do matury, rok czy dwa. Jak to uslyszałem to myslałem, że w myślach pofrunę z radości.
Gdy raz szedłem ulicą dwie dziewczyny zapytały mnie o czas, było to dziwne, ale odpowiedziałem. Nawiązała się miła rozmowa. Jednak gdy zapytałem się ile maja lat i dowiedziałem się, ze jedna miała 17, a druga 18 lat poczułem się bardzo nieswojo i szybko się ulotnilem, nie chciałem się wymienić numerem telefonów, bo po co skoro jestem 10 lat starszy.
Moi rówieśnicy już są często po ślubach, dzieciaci, zapuszczeni, wyglądają jakby dobijali czterdziestki. Chcę wykorzystac ten czas i nadrobić zaległości, wiem, że lat szkolnych nic mi nie zwróci, ale chcę nadrobić dynamiczny okres stuciów, który przespałem, obudziłem się dwa lata temu, po ich ukończeniu. Trzydziestu lat jeszcze nie mam, chciałbym więc trochę chociaż nadrobić. nie pytajcie dlaczego przespałem. Nie każdy ma w życiu łatwo z innych powodów niż wygląd.

#blackpill #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61d30ce037651b000a9042a2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
  • 5
  • Odpowiedz