Aktywne Wpisy
hdeck +255
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
RedBulik +486
W lutym ma zostać zorganizowany duży stream, na którym zaprezentowane zostanie anime w uniwersum Cyberpunka 2077, pierwszy dodatek do gry oraz duża łatka z numerkiem 1.5. Sama gra zmieni nazwę na Cyberpunk 2077: Samurai Edition.
W aktualizacji otrzymamy drobne nowości, takie jak salony fryzjerskie, garaż czy system transmogryfikacji.
Obiecane wcześniej darmowe DLC zostaną połączone w jeden pakiet zawierający cztery nowe bronie, tryb new game+, system modyfikacji mieszkania czy nowe mniejsze zadania.
Ulepszona zostanie inteligencja przeciwników, zmianie ulegnie interfejs, a twórcy zupełnie przebudują system przedmiotów.
W grze pojawi się masa mniejszych usprawnień np. gracze dużo częściej będą otrzymywali SMSy od Judy i Panam.
Akcja pierwszego dodatku będzie miała miejsce w dzielnicy Pacifica, a dokładnie w “strefie walki” dwóch gangów: Bozos (psychopatyczne i brutalne klauny z chorym poczuciem humoru) oraz Slaughterhouse (brutalni i psychopatyczni faszyści). Rozgrywka w strefie ma być inspirowana grą S.T.A.L.K.E.R.
Cyberpunk 2077 doczeka się własnej mini-gry jak Gwent. W cyberprzestrzeni będzie można zbierać potwory, które będą wykorzystywane w turowych walkach przypominających gry jRPG. Jeden z potworów ma wyglądać jak śmierć z kosą, a inny przypominać japońskiego demona Oni.
Drugi duży dodatek jest na etapie planowania, ale zostanie wydany tylko wtedy, jeżeli pierwszy okaże się sukcesem.
Anime zatytułowane Cyberpunk 2077: Edgerunners jest tworzone przez Studio Trigger, ale za scenariusz odpowiada studio CD Projekt Red. Dwuwymiarowa animacja ma wyglądać niesamowicie i przypominać film Akira.
#cyberpunk2077
Chodzi o luty 2022?
@dymoslaw77: nawet gdyby CDPR oficjalnie zapowiedziało cokolwiek, to i tak dopóki zawartość DLC nie trafi w ręce graczy, IMO będzie niewiarygodna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/62849431/cyberpunk2077/#comment-222589657