Aktywne Wpisy
nanotecz +82
1 maja to najbardziej polaczkowe święto:
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
FedoraTyrone +10
Czy można przechodzić kryzys wieku średniego mając 30 parę lat? Jako 20 paro latek kupiłem sobie pierdzika jako samochód, zwykły dziadkowóz, a teraz mając ponad 30 nagle po głowie chodzi mi żeby kupić sobie coś sportowego o dużej mocy. Będąc młodszym byłem jakiś rozsądniejszy... coś tu jest u mnie wszystko odwrotnie xD #samochody #motoryzacja #psychologia #niebieskiepaski
Jakiś czas temu miała urodziny, więc pomyślałem, że może napiszę coś, skoro i tak raczej się już nie zobaczymy (poszliśmy na studia na dwa różne końce Polski). Oczywiście nie odpisała. Dzisiaj dopiero wszedłem na jej twittera zobaczyć co pisze, a tam ona opisuje swoje przygody na studiach. Przez pół roku zdążyła już puścić się z dwoma typami (z jednym było fwb przez dwa miesiące), zaczęła pić i imprezować z normictwem (raz podobno zanosili ją kompletnie pijaną do akademika).
Znalazłem też wpis o mnie, gdzie napisała, że wyglądam i zachowuję się jakbym miał autyzm.
Ehhhh... It's over. Nie istnieją żadne szare myszki. To tylko nasze urojenia, nierealne fantazje. Gdy mieszkała z rodzicami, to jeszcze ją trochę pilnowali i w szkole średniej raczej nie pozwalała sobie na wiele, ale gdy tylko wyprowadziła się do akademika, to wszystkie hamulce puściły i rozpoczęło się imprezowanie i karuzela #!$%@?ów.
Zawiodłem się strasznie. Wyobrażałem sobie, że ona jest taką kobiecą wersją mnie, że też boi się ludzi i jest odrzucona przez społeczeństwo. Ciągle o niej myślałem i wyobrażałem sobie jak jesteśmy razem, a tu taki sztylet prosto w serce (╥﹏╥)
Przypominam jeszcze raz, że nie istnieją żadne szare myszki, a wszelkie problemy k0biet są tylko przez nie wymyślone.
Nie popełniajcie moich błędów, #blackpill to jedyna słuszna droga.
#przegryw #blackpill, #p0lka