Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 73
Siema Mirki, chciałem sie tylko pochwalić, że nowy rok zaczął sie zajebiaszczo, dzisiaj np udało się wdrapac na Diablak, szkoda, że śniegu nie wiele zostało, ale za to okno pogodowe mieliśmy wysmienite ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#chwalesie #gory #babiagora #pokazmorde ale zamaskowana, bo pizgalo:p
nexpo - Siema Mirki, chciałem sie tylko pochwalić, że nowy rok zaczął sie zajebiaszcz...

źródło: comment_1641149254PYZQVh5jy8R8It1knQjpN7.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@europa: dzięki, powiem Ci, ze nie raz nawet w lecie takiej przejrzystosci nie ma, a wczoraj jeszcze lalo i mleko było:)
  • Odpowiedz
  • 0
@europa: z samego rana, koło 7 ruszalismy z krowiarek, nie było tak zimno, na szczycie wiajo, ale to było tylko kilka minut i dalej:)
@skalar_neonka: serio, wczoraj było więcej, ale wiatr i deszcz zrobiły swoje:/
  • Odpowiedz
  • 2
@szpinag: dzisiaj warunki jak widać, bajka była:) można przeżyć bez, ale pomagają, ja ubrałem dopiero do schodzenia i to bardziej na płaski teren w lesie, gdzie nie wywialo i miejscami przymarzlo:) ale generalnie na adaskach można atakowac:)
  • Odpowiedz
@nexpo: Musieliśmy się minąc na szlaku, bo zdjęcie chyba robione 2 stycznia? Na pierwszy rzut oka myślałem że ktoś moje zdjęcie udostępnił :D
  • Odpowiedz
  • 0
@rio97: dokładnie tak, jakieś pół godziny po wschodzie, moze sie minelismy, ale drugiego siebie nie widziałem:)
  • Odpowiedz