@Shin-chan: Jestem po dwóch i następnych nie zamierzam przyjmować. Zaszczepiłem się ponieważ myślałem, że wirus faktycznie jest aż tak groźny i miałem pełne prawo tak myśleć, do tego chorowałem na covid dość mocno, problem w tym, że po szczepionce 2-3 dni to w ogóle się czułem jakbym umierał i dziękuję bardzo. Kolejny raz nie chce tego przechodzić
@Shin-chan: @taktoto: Już za 4 tygodnie zaczną masowo wygasać, bo paszport posłuszeństwa traci ważność po 9 miesiącach włącznie z przeszłymi szczepieniami począwszy od 1.02 :)
Ja naprawdę psychicznie odpuściłem już tą pandemie. Omikron zaczyna dominowac i nie wymaga hospitalizacji. Nikt już nie kara za jakieś kwarantanny czy maseczki (drobne przypadki).
Byłem uczciwy, kupowałem testy przy wyjazdach zagranicznych, odbywalem kwarantanne ale teraz kupuje bilet i mówię że jestem w tranzycie. Oni kłamią to ja też zaczynam.
W Polsce czy w UKdo niczego nie jest potrzebny certyfikat więc nie ma co panikować i szukać dziury w całym. Po co
#koronawirus #bekazcovidian #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Byłem uczciwy, kupowałem testy przy wyjazdach zagranicznych, odbywalem kwarantanne ale teraz kupuje bilet i mówię że jestem w tranzycie. Oni kłamią to ja też zaczynam.
W Polsce czy w UKdo niczego nie jest potrzebny certyfikat więc nie ma co panikować i szukać dziury w całym. Po co