Wpis z mikrobloga

Miał ktoś problem z zadaniem Spotkanie po latach?

Oddałem staremu składniki. Wychodzę z chaty i zagaduje do mnie Kurt. Wybrałem pierwszą opcję dialogową "Lekarstwo będzie gotowe za kilka godzin" i nie pamiętam co się stało, ale na ryby nie poszliśmy. Kurt stoi przed chatą i jedyna możliwość dialogu z nim to "koniec". Myślałem że faktycznie trzeba odczekać i później będzie dało się odebrać, dlatego olałem temat i eksplorowałem dalej. Jestem po dniu intensywnego grania i nie mogę ukończyć tego questa, a na dodatek nie mam zapasowego save'a. Jest jakaś szansa na odratowanie tego czy muszę rozpocząć grę od nowa?
#kronikimyrtany
  • 2
  • Odpowiedz
@cabrons_signs: nie pamietam dokladnie ale chyba zaraz po szlo sie wlasnie na ryby. Mozesz sprobowac wejsc "O" na "marvinie" w kurta i podskoczyc f8 ale nie robilbym sobie duzych nadziei. Ostatecznie jeszcze komenda kill na kurta i przyzwanie nowego. Jak to nie pomoze to nie wiem co jeszcze, skrypt nie zalapal pewnie trzeba bedzie od nowa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@cabrons_signs: Miałem dokładnie to samo. Musiałem nadrabiać kilka godzin gry bo też czekałem kilka dni aż coś się wydarzy ( ͡° ʖ̯ ͡°) Miałem jednego save'a sprzed i latałem na kodach żeby jak najszybciej nadrobić wszystko.

Próbowałem go odświeżać, zabijać, przyzywać nowego ale nic nie działało. Podobno bardzo rzadki bug i można go jeszcze napotkać jak się zostaje obywatelem.

• Odpowiedz