Aktywne Wpisy

hdeck +183
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
źródło: temp_file7103042931666855295
Pobierz
viero +40
Przecież to jest mega zajebiste rozwiązanie, prowadziłem auto i otwierałem/zamykałem sobie butelkę jedną ręką, musicie tylko polaczki zmienić przyzwyczajenia, pewnie wasi dziadowie jak się przesiadali z konia do samochodu to też narzekali jakie to skomplikowane, bo trzeba naciskać sprzęgło żeby zmienić bieg a do kunia wystarczy powiedzieć wio i prrr xd
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
źródło: H271012_P623337_TCCC_Coke_Zero_Tethered_Caps_Poland_Desktop_1440x810
Pobierz

Oddałem staremu składniki. Wychodzę z chaty i zagaduje do mnie Kurt. Wybrałem pierwszą opcję dialogową "Lekarstwo będzie gotowe za kilka godzin" i nie pamiętam co się stało, ale na ryby nie poszliśmy. Kurt stoi przed chatą i jedyna możliwość dialogu z nim to "koniec". Myślałem że faktycznie trzeba odczekać i później będzie dało się odebrać, dlatego olałem temat i eksplorowałem dalej. Jestem po dniu intensywnego grania i nie mogę ukończyć tego questa, a na dodatek nie mam zapasowego save'a. Jest jakaś szansa na odratowanie tego czy muszę rozpocząć grę od nowa?
#kronikimyrtany
Próbowałem go
odświeżać, zabijać, przyzywać nowego ale nic nie działało. Podobno bardzo rzadki bug i można go jeszcze napotkać jak się zostaje obywatelem.