Aktywne Wpisy
just-dont-panic +351
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
lukiboss +134
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"
W-86
W-217H
W-218H
#casio #zegarki
@Schizotypoidal: ten najdrozszy. po prostu wyglad
Komentarz usunięty przez autora
217 - po prostu brzydki, taki w #!$%@? toporony. XD
218 - jak wspomniał @Arachnos83 wyglada trochę jak G-shock... Co jest dla mnie wadą bo jak chcę wygląd GS to biorę GS. XD W ogóle mnie nie przekonują Casio wyglądające jak GS. Może wziąłbym takiego dla syna (jak będę miał XD) żeby miał jakiś podobny do mojego chociaż i tak bym się wtedy zastanawiał na G-Shock mini.
W-86 - chyba
@WhiteRower: no i tu kwestia gustu wchodzi w grę, bo to fukncjonalnie te same zegarki. Różnią się tylko wyglądem.
Jeśli masz małą rękę, to wtedy będzie wyglądać słabo i lepiej wziąć W-217H. Wygląda jak klasyczny bin laden, ale pasuje do współczesnej mody na nienoszenie małych zegarków.
A W-218H? No cóż, wygląda jak wannabe G-Shock, którym niestety nie jest. Już lepiej kupić DW-5600, jeśli ktoś chce iść w taką stylistykę i mieć prawdziwego G.
Szanowne Państwo, kochani moi
Padło przypadkiem na DW5600, który ma podświetlenie jak W-86, a wyglądem przypomina W-218H. Klasyczny minimalny terrorysta wpadnie jak będę kiedyś bogaty.
Nie wiem jak z czytelnością na negatywie, ale ten pomarańczowy jest całkiem fpytę. Sam mam.
@Schizotypoidal: ej mati wez co ty odwalasz... najpierw pokazujesz zegarki za 19 fuli a teraz kupujesz za 80 ... jak bys powiedzial ze masz wiekszy budzet to nawet bym sie nie zastanawial tylko ci od razu poradzil dw5600 :)
Komentarz usunięty przez autora