Aktywne Wpisy

Piskariota15 +2
Jestem spokojnym ojcem. Mozolnie jak pieprzony Syzyf powtarzam dziecku że załatwiaj konflikty rozmową nie agresją (Już nie muszę powtarzać bo umie jeden z drugim)...
Ale dziś jeden gówniarz 16/17 letni na pasach przeklął do mojego syna i poczułem mega agresje którą ostatni raz czułem 15 lat temu kiedy to #!$%@?łem po ryju za tzw. "spojrzenie"...
Miałem jeszcze jednego dzieciaka w foteliku na swoim rowerze i człapiąc z tym rowerem i fotelikiem po
Ale dziś jeden gówniarz 16/17 letni na pasach przeklął do mojego syna i poczułem mega agresje którą ostatni raz czułem 15 lat temu kiedy to #!$%@?łem po ryju za tzw. "spojrzenie"...
Miałem jeszcze jednego dzieciaka w foteliku na swoim rowerze i człapiąc z tym rowerem i fotelikiem po

Ustrojstwo +81

- unit ut210e
- Uni-T UT89XD
Co o nich sądzicie?
Może macie inne propozycje, chętnie też na nie zerkne okiem. Budżet tak do 250 zł
#narzedzia #warsztat #majsterkowanie #elektryka #elektronika
@LRF1000W: to ja wezmę 10szt. jeśli masz w budżecie który podał wyraźnie op.
@profesjonal_drajwer_of_taczka
@10101110001100101010101010
@Endrius
@Xargo1
Panowie, coś z cegowych z pomiarem prądu stałego jak ten ut204+ wartego polecenia? Właśnie sobie uświadomiłem nie nadal nie mam cegowego i przypomina się jak potrzebny ;).
Budżet ekonomiczny bo to do amatorskiego użytku, Fluke to nie mój poziom ;)
Nie używałem tego modelu ale na papierze wygląda dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam dwa inne mierniki unita i jestem zadowolony (choć gorsze niż ten Twój UT204+).
Wychodzi mnie około 100zł. Chyba nic lepszego mi nie trzeba ;)