Aktywne Wpisy

CharakternyZasadowiec +1069

chaddeveloper +201
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu

źródło: image
Pobierz
Max square: 69x69
Max cluster: 15 711
Total tiles: 50 409
#metaxynarowerze #rower
źródło: comment_16405930998RMZ28IzfuishRx9xW87Zf.gif
Pobierz@brian_de_rossali: filtrowanie po dacie na SH + printscreen + photoshop i timeline. Da się to zrobić w JS, ale więcej pisania niż zrobienie tych 25 screenów.
@dablju_:
źródło: comment_1640594439Ff7RJ7gs6sXub3wsAmooBy.jpg
Pobierz@StulejmanWielki: największy.
@dablju_: właśnie ostatnio rysując kolejną trasę Zielona - Wrocław rzuciło mi się to w oczy. To jest ogrodzone i pilnowane czy jak?
@casynowex: https://rowerowyrownik.pl/faq.php
@dablju_: to już bym zrobił na piechotę. Bardziej to "niebezpieczne" mnie powstrzymuje.
Startowałeś w jakiś zawodach amatorskich czy coś?
@pitertys: tak, zrobiłem wszystkie 3 i pół roku temu
źródło: comment_1640598946XPC10gkkEwazsHBRO2GCRG.jpg
Pobierz@kubas89: byliśmy koło Biedruska z @Cymerek i @fenter 3 miesiące temu https://www.strava.com/activities/6018670841 - w mojej okolicy mamy trudnodostępną Hutę Katowice (od 2 lat nie mogę się dostać, bo nie ma dni otwartych), Jezioro Goczałkowickie, gdzie w teorii nie wolno pływać oraz Poligon Nowa Dęba niedaleko
@rvek: Ha! Bo pochodzę z Przybówki koło Krosna.
@rdza: jeszcze może zdążę przed NR coś dołożyć, bo jakieś ocieplenie idzie.