Jeśli #moderacja usuwa znalezisko z danym filmem, a następnie również informację o tym, która wleciała do gorących, to zdecydowanie warto się z tym filmem zapoznać :*
@vesper_: w żaden sposób. Ba, poslu haj takiego Horbana, profesora, czy Morawieckiego, też doktora... Ale opisano faceta jako weterynarza, w celu dyskredytacji jego wiedzy - a to już jest manipulacja, co nie?
@Nieszkodnik ja? Jako weterynarza? Coś Ci się chyba pomyliło. On serio jest wetem? xD Czyli rozumiem, że mogę sobie podobnie uznać, że gość gada głupoty i elo :) tak samo jak szury mówią o większości świata medycznego.
@Vanni: Foliowe czapeczki, zespół downa oraz wsadzanie do moderacji osobników takich jak właściciel dwóch uposledzonych ludzi z Białegostoku (tag #kononowicz) robi swoje
@Vanni Warto warto. Wyłącz myslenie włącz weterynarza na jutube, czy jak to tam mówili.
@Manymouse: To wez spytaj fundacje Billa Gatesa dlaczego zatrudniala weterynaza jko program managera. No ale tego sie nie dowiesz z tych wspanialy fakehunterow konret24 i innych portali z prawda objawiona
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
#koronawirus #bekazcovidian #moderacjacontent
@vesper_: w żaden sposób. Ba, poslu haj takiego Horbana, profesora, czy Morawieckiego, też doktora... Ale opisano faceta jako weterynarza, w celu dyskredytacji jego wiedzy - a to już jest manipulacja, co nie?
Czyli rozumiem, że mogę sobie podobnie uznać, że gość gada głupoty i elo :) tak samo jak szury mówią o większości świata medycznego.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Manymouse: co mam udowodnić?
@Manymouse: tvn24 ci wystarczy?
Komentarz usunięty przez autora
@Manymouse: sprawdzali go już prawomyślni factcheckerzy, nie doczepili się do jego wykształcenia:-)
Komentarz usunięty przez autora
@Manymouse: To wez spytaj fundacje Billa Gatesa dlaczego zatrudniala weterynaza jko program managera. No ale tego sie nie dowiesz z tych wspanialy fakehunterow konret24 i innych portali z prawda objawiona