tęczowi. wystalkowałem swojego fwb na grindrze i nie wiem czy powiedzieć mu, że wiem o jego profilu. mamy naprawdę zajebistą relacje i niechciałbym jej tracić. obiecaliśmy sobie, że nie będziemy szukać sobie nikogo innego i w pełni sobie ufamy. dodam, że nie widzieliśmy się już dłuższy czas i mieszkamy w innych miastach ale mamy ze sobą codziennie kontakt. jest mi totalnie źle z tą myślą i wiedzą, że On jest na tej apce i jeszcze z informacja w profilu „Looking for: right now” + zdjęciem klaty (╥﹏╥). może coś doradzacie bo ja mam mętlik w głowie #teczowepaski
@Quinnosaurus: @KLRWR: z naszych ostatnich rozmów wyczuwałem jakichś inny vibe, mówił o dużym libido i jakby mnie on to nie dojechał. wcześniej raczej takie teksty nie padały i zaświeciła mi się lampka. dla mnie ta apka to ostatni ściek i miejsce gdzie bym czegoś szukał, HIVa jak już
@Sebsons: um, dlaczego jest ci z tego powodu aż tak źle? przemyśl, czy rzeczywiście kręci cię właśnie taka forma relacji z nim, bo brzmisz jakbyś za bardzo się w nią zaangażował - co przerabiałem kiedyś osobiście i nie było to miłe doświadczenie
@arcxa: co najmniej szacunku XD jeśli ustalamy jakieś zasady na jakich to funkcjonuje to dwie strony się tego trzymają. dla mnie w takiej sytuacji to jest przekreślenie tego co sobie powiedzieliśmy
@Sebsons: FWB służy do miłego spędzania czasu, masz kogoś z kim możesz pogadać, poprzytulać się, pomiziać, iść spać i rano zjeść wspólnie śniadanie. Oczywiście trochę seksu. Na tym polega fwb a nie na stalkowaniu i wymaganiu wierności, to nie związek. Gdzieś się zagubiłeś. Imo fwb jest najlepszą formą na regularny seks z poczuciem wartości i godności, przebija wartościowo ons czy ruchanie w krzakach, ale trzeba pamiętać że to fwb i nie
Kosiniak: Wczoraj 77 tys osób oglądało obrady sejmu na kanale sejmowym. Mazurek: No wam na tym teraz najbardziej zależy. Tylko że wie Pan co pato, pato patostrimerzy mają jeszcze większą oglądalność.
@Sebsons: screenshot + wyślij oskarżenie o zdradę - zobaczymy co dalej się stanie, relacjonuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sebsons: jak nie jestescie razem to czego ty oczekujesz
Komentarz usunięty przez autora