Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +34
#ukraina #rosja #wojna
Mam prośbę do wszystkich, którzy cieszą się z tego, że w Rosji zabijają cywilów. Dodajcie mnie na czarną, nie chcę widzieć Waszych postów. Dobrze wiemy, że Rosja dokonała bandyckiego ataku na Ukrainę i to Rosja jest winna setek niewinnych śmierci Ukraińców. Ale pochwalanie zabijania cywili w Rosji, to nic innego jak wejście w buty rosyjskich zbrodniarzy, którzy dokonywali zbrodni w Buczy, Mariupolu i innych miejscach. To, że tamci w
Mam prośbę do wszystkich, którzy cieszą się z tego, że w Rosji zabijają cywilów. Dodajcie mnie na czarną, nie chcę widzieć Waszych postów. Dobrze wiemy, że Rosja dokonała bandyckiego ataku na Ukrainę i to Rosja jest winna setek niewinnych śmierci Ukraińców. Ale pochwalanie zabijania cywili w Rosji, to nic innego jak wejście w buty rosyjskich zbrodniarzy, którzy dokonywali zbrodni w Buczy, Mariupolu i innych miejscach. To, że tamci w
arysto2011 +3
#bekazlewactwa Moja córka ma 9 lat. Nie ma telefonu komórkowego, tabletu, nic. Nie będzie miała do czasu osiągnięcia pełnoletności. Możecie sobie pierniczyć, że w szkole jej pokażą - może. Ale to będzie o niebo lepiej niż to #!$%@?, które dosięga ludzi z własną elektroniką.
Podcast świąteczny, to kpina z Polaków...
Taka bezczelność wobec rodaków.
Zapraszam na ziemię
Mega rozczarowanie, ten podcast zawsze uważałem za jakościowy a tu mela w oko. To wcale nie tak, że nasze chłopaki też muszą teraz stać na granicy i pilnować z dala od rodzin
Dostali jakies mieszkanie, ludzie wysyłają prezenty. Młoda Pani lekarz maluje obraz, ja p***e
Widać, że dziennikarze oderwani od rzeczywistości
Szkalowanie Polaków...
Aż im wiadomość napisałem.
Czemu nie zaprosi nikogo ze Straży Granicznej? Geopolityka? Tylko jakichś błaznów z fundacji
Czemu oni zawsze zapraszają do domów imigrantów wykształconych i znajacych angielski? Głównie sa inni, którzy że względu na barierę językowa lub brak kwalifikacji mają ciężej w obcym kraju. No ale... Nie wyglądałoby to tak ładnie i pieknie na podcaście :) Bo ci niewykształceni to już inni ludzie, może mniej przyjaźni.
A jak ta babka mówiła o niani to już w ogóle odjazd. W Polsce
Napisałem do nich list - oczywiście zlany
Nie wiem za kogo oni nas mają...