Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@howtobepro: to nie pierwszy tego typu post na wypoku wspominający ET. Za każdym razem czytam komentarze i wspominam te piękne czasy. I zawsze myślę sobie 'ale bym pograł. Ściągnę i będę grał w grę'. Ale po chwili łapie mnie takie przemyślenie, że może lepiej nie? Może lepiej nie psuć sobie wspomnień?

Człowiek kiedyś miał mniej wymagań i bardziej go cieszyła taka sieczka. Obawiam się, że moja dobre wspomnienia zamienią się
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@howtobepro: Przecież fearless-assassins to dno i kilometr mułu. Pełno tam botów, które są upierdliwe to raz, dwa to, że na ich serverach admini są większymi muminkami niż moderacja z wykopu. Przykładowa sytuacja grałem coś o około 10 rano i była tylko jedna osoba online, który był adminem i boty. Wszedłem do przeciwnej drużyny i kampiłem na niego z panzerem to typ piszę do mnie że jestem panza noobem, to ja
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@howtobepro: to nie pierwszy tego typu post na wypoku wspominający ET. Za każdym razem czytam komentarze i wspominam te piękne czasy. I zawsze myślę sobie 'ale bym pograł. Ściągnę i będę grał w grę'. Ale po chwili łapie mnie takie przemyślenie, że może lepiej nie? Może lepiej nie psuć sobie wspomnień?

Człowiek kiedyś miał mniej wymagań i bardziej go cieszyła taka sieczka. Obawiam się, że moja dobre wspomnienia zamienią się
  • Odpowiedz