Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
28 lat i nigdy nie pracowałem, i powiem, że nie czuję żadnego wstydu, bo co niby robię coś złego? Przecież Wy wszyscy i tak umrzecie pracując lub nie, mówicie o godności, a zgnijecie pod ziemią razem z nią czy bez niej. Zostałem siłą sprowadzony na ten świat i nie zamierzam z nim walczyć, będę płyną i pasożytował, bo pasożytnictwo jest częścią natury i nikt nie krytykuje jemioły, że jest taka, ona po prostu jest i ja też jestem.

#neet

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c52ecbddfc93000ae0e70f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

TheSnow: Nie robisz nic złego i nie ma w tym nic złego. Są ludzie którzy całe życie mogliby mieszkać na wsi w domu po rodzicach jak oni już umrą a wcześniej z nimi i pracować tylko na pól etatu w gównopracy albo właśnie w ogoóle i nie robic nic. Ja np bym tak nie mógł, mieszkanie z rodzicami to byla dla mnie mordęga bo byli mega toksyczni. Oczywiście najlepiej byłoby wygrać
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie musze, chce. Sam poza praca spędzam bardzo dużo czasu ucząc się nowych rzeczy w swoich tematach. Poza praca aktywnie tez działam w własnym labie w domu. Więc cały czas robie to co chcę i lubię, a dodatkowo mi za to płacą ;) Polecam ;)
  • Odpowiedz
OP: @AnonimoweMirkoWyznania:

To samo mowil mój były, był tak pewny siebie ze aż czasem pycha przez niego przemawiała. Utrzymywała go matka. W tym roku jego demony widocznie go pokonały, odebrał sobie życie ;/ wiec nie wiem kogo ty próbujesz oszukać…

Xyz Nie, nie przemawia przeze mnie pycha, po prostu mam pesymistyczne pogląd na życie. Po drugie straszenie śmiercią możesz
  • Odpowiedz