Aktywne Wpisy
Pust3lnick +2
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
Tak wygląda depresja
No kurde to tłumaczy czemu to jest najlepszy moment całego pierwszego sezonu :)
#wiedzmin
@banciur Do tego ponoć sam sobie opłacał dodatkowe lekcje szermierka /choreografii bo chciał aby wszystko dobrze wyglądało. A producenci mieli lekko #!$%@?.
@Variv Przed chwilą sobie odświeżyłem. Jak się przeskoczy części z Ciri to jest zajebisty odcinek, Renfri też super pasuje.
@Variv: No ale to jest jak normalna robota. jak chcesz się rozwijać to inwestujesz w siebie a nie zaraz w ciebie mają inwestować wszyscy dookoła. HC chyba nie gra tylko w tym jednym serialu. ¯\_(ツ)_/¯
! Dobijania Płotki
Jest z najbardziej poruszająca ze wszystkich w obu sezonach - Cavill sam wcisnął tekst z książki
Komentarz usunięty przez autora
@Variv: No oczywiście że mieli bo ludzie i tak obejrzą choćby z ciekawości. Marka w jakimś stopniu znana więc się zarobi.