Wpis z mikrobloga

@Cwelohik: ANC w Pro jest bardzo subtelne. Dla mnie zdecydowanie na plus. Dla wielu chyba ważniejszą różnicą tutaj jest kwestia czy lubisz słuchawki douszne czy dokanałowe. Ogólnie Pro są powszechnie (przy czym na pewno są wyjątki) uważane za lepsze słuchawki niż 3.
@Cwelohik: Przez kilka lat używałem nausznych słuchawek z ANC (sennheiser pxc 550) które zagłuszają świat super. Niedawno kupiłem airpods pro no i to ANC to niestety nie ta liga. Coś tam trochę wyglusza dźwięk ulicy ale szału nie ma. I tak polecam bo są super wygodne i mają inne fajne funkcje
@Cwelohik: ostatnio kupiłem trójki zachęcony pozytywnymi recenzjami i niby nie były tragiczne ale oddalem je po 20 minutach bo jak dla mnie sposób w jaki grały był warty może z 300zl
@KuliG: Mogłeś im dać godzinę chociaż, fakt, że membrany w tych słuchawkach są małe, ale ich też dotyczy proces "wygrzewania słuchawek". W świecie słuchawek te pierwsze minuty dla potencjalnego klienta są moim zdaniem najgorsze, bo nim membrany odpowiednio się "dotrą", to mogą mieć problem z zaprezentowaniem swoich możliwości. Może się to objawiać spłaszczonym/wychudzonym basem, który nie kupi nikogo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)