Aktywne Wpisy
Ryksa +28
i tak właśnie marnuje swoje życie. Siedzę w pracy, potem do pokoju i do spania, potem wstaje, mirko i znowu praca. Nie mam siły żeby znaleźć żadną pasje czy hobby. Na pewno mi się ono nie uda i pewnie będę w tym kiepska. Wydam na to kasę której nie mam i użyje może 3 razy. Całe życie rodzina mówiła, że do niczego się nie nadaje, do dziś widzę to ich politowanie kiedy
nonszalancki +35
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie musisz wchodzić do stacji transformatorowej by żyć z renty! Dołącz do #wykopmlmclub i zarabiaj już dziś dzięki Złotej Zasadzie i plusom pasywnym.
@tuhna już po kilku tygodniach osiągnęła poziom obsydianu - oprócz kota, posiada w domu też tygrysa o imieniu Enzo!
A jak o samym ferrari mowa, to @Enzo_Molinari ostatnio przejechał się takim właśnie sportowym autem!
@mhrok87 wykonał tylko jeden krok i zebrał tyle plusów, że nie musi żyć od pierwszego do pierwszego, lecz poważnie inwestuje i kolekcjonuje dzieła sztuki
Dołącz i TY! Bądź zwycięzcą! Plusuj, a zostaniesz zaplusowany!
Najwyższy wielki mistrz:
@fledgeling
Poziom runy ZOD: @tuhna
Poziom platynowy: @xxxx
Poziom obsydian:
@Mateusz @HadronsCoIIidor @nikos_dyzma @Mateusz @Szarlejowiec @Gigi_ @okuch @theBrain @DimagaPL @revolta @Plysiek@okuch @cowiekmapa @onlajf @MisiaBurakaDupka @Zydomasoneria @jumpel
Poziom rubin:
@piotrfelix @bios16
Poziom złoty: @laska0 @norivtoset @nekromantyczny @fasfsrheeahgdfhds2 @mhrok87
Poziom srebrny:
@ZgubilemRodzicow @deszczowy_smok @blazmerc @Enzo_Molinari @blazmerc @HrabiaZet
@blazmerc @So_I_Scream
Poziom miedziany:
@lizergamid @Chaqq @Razis @pawel1410 @piotrfelix @DamianParol @barytosz @MattePRL @saneczki @gimbusiarz @Matipiotr
Komentarz usunięty przez moderatora