Wpis z mikrobloga

No cóż. Wylosowalem osobę którą miałem na czarnej liście.
Czas na weryfikacje minął i mój mirek się nie zweryfikował.

Od samego początku miałem przeczucie, że coś będzie nie tak. Ba! Prosiłem organizatorów żeby wylosowali mi kogoś innego ale musiałem przy mojej parze zostać. Zacisnąłem zęby i mimo niechęci do tego użytkownika zrobiłem naprawdę fajną paczkę (nawet personalizowaną częściowo z wygrawerowanym nickiem) i napisałem fajny list. I wszystko krew w piach. Nie będę pokazywał palcem ale wstydź się mirku.

#wykopaka
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WolfSky:
Też mnie martwiło to że mogę wylosować jakąś amebę którą mam na czarno, na szczęście tak się nie stało i wylosowałem fajnego Miraska, paczka do mnie też już idzie InPostem, więc jeśli nie będzie jakieś totalnej padaki w środku to tegoroczną edycję uznaję za udaną.

Jednakże uważam, że w przyszłej edycji zabawy powinna być możliwość, choćby jednorazowej, zmiany wylosowanej pary. Jest tu kilka osób co do których jestem pewny, że
  • Odpowiedz
Mogłoby to być ciekawe doświadczenie. Bardzo współczuję wszystkim, którzy trafili na takich nieprzyjemnych Nadawców, którzy własne ego i złośliwość stawiają ponad ludzkim, empatycznym odruchem sprawienia komuś drobnej radości.

@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: Mam nadzieję, że nie pijesz do mnie. Bo ja mimo początkowej niechęci do mojego odbiorcy, stwierdziłem, że są święta - odpuszczę i mimo wszystko postaram się zrobić miłą paczkę.
  • Odpowiedz
@theicecold: jeśli jego nadawca się nie zweryfikował to z pośród takich osób losują nowe pary i są nowe terminy. Co też poniekąd jest absurdalne, bo osoby, które wywiązały się z paczek, ale ich nadawca i odbiorca się nie wywiązali musza na nowo wydać kasę oraz poświęcić czas na personalizację. Trochę lepiej mają się Ci, którym odbiorca się zweryfikował, bo byli paczkę w stanie wysłać, ale nie dostali swojej, więc musza
  • Odpowiedz
@Faraluch:
Ja wyszedłem z założenia, że nawet jak mi się trafi pewna wykopowa "mamusia" #pdk to i tak zrobię jej paczkę zgodną z opisem, i możliwie jak najfajniejszą, bo przecież o to chodzi w zabawie, a nie żeby jakieś konflikty z Mirko uzewnętrzniać w paczce. W końcu wiedziałem, że mogę wylosować kogokolwiek, i zdawałem sobie sprawę z tego że taka jest formuła zabawy.
Jednakże jest pare takich toksycznych
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: ja bym nwm kupiła coś dla jej dziecka może, akurat tego w sklepach jest zajebiście dużo aż półki się zginają xd
No przykro że tak ludzie robią ale tutaj są naprawdę elementy, niestety wykop stał się bezpieczną przystanią dla bardzo złych osób
  • Odpowiedz
@Faraluch:

ja bym nwm kupiła coś dla jej dziecka może, akurat tego w sklepach jest zajebiście dużo aż półki się zginają xd

No coś by się wymyśliło fajnego, nie żeby po złości, tylko żeby naprawdę to cieszyło odbiorcę. Jak ktoś ma takiego kija w tyłku, że nie potrafi zrobić prezentu komuś z kim mu nie po drodze pod względem poglądów to niech nie bierze udziału wcale ¯\_(ツ)_/¯

No przykro że
  • Odpowiedz
@Faraluch:
No tak, przecież zaznaczyłem, że w każdej społeczności znajdą się dzbany, jednakże ogół użytkowników tutaj zdaje się być nieco bardziej ogarnięty niż na innych portalach społecznościowych, bo takiej skrajnej patoli jest jednak tutaj mało ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WolfSky: Mimo tamtej sprzeczki o #gme współczuje Ci. Najgorzej jak człowiek się napracuje na marne. Natomiast przełamałeś się i zrobiłeś naprawdę fajna paczkę dla osoby, której mocno nie lubisz, a takie działanie wzmacniaja charakter. Wszystkiego dobrego miras

• Odpowiedz