Aktywne Wpisy
mybeer +182
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 8.1% (587)
- 4.001-5.500 15.4% (1111)
- 5.501-7.000 16.7% (1202)
- 7.001-9.000 14.1% (1015)
- 9.001-12.000 14.5% (1049)
- 12.001-15.000 7.8% (560)
- 15.001-18.000 4.8% (347)
- 18.001-22.000 3.9% (283)
- Powyżej 22.000 10.5% (755)
- Nie zarabiam w Polsce 4.2% (305)
radziuxd +1458
Czas na weryfikacje minął i mój mirek się nie zweryfikował.
Od samego początku miałem przeczucie, że coś będzie nie tak. Ba! Prosiłem organizatorów żeby wylosowali mi kogoś innego ale musiałem przy mojej parze zostać. Zacisnąłem zęby i mimo niechęci do tego użytkownika zrobiłem naprawdę fajną paczkę (nawet personalizowaną częściowo z wygrawerowanym nickiem) i napisałem fajny list. I wszystko krew w piach. Nie będę pokazywał palcem ale wstydź się mirku.
#wykopaka
Też mnie martwiło to że mogę wylosować jakąś amebę którą mam na czarno, na szczęście tak się nie stało i wylosowałem fajnego Miraska, paczka do mnie też już idzie InPostem, więc jeśli nie będzie jakieś totalnej padaki w środku to tegoroczną edycję uznaję za udaną.
Jednakże uważam, że w przyszłej edycji zabawy powinna być możliwość, choćby jednorazowej, zmiany wylosowanej pary. Jest tu kilka osób co do których jestem pewny, że
Komentarz usunięty przez autora
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: Mam nadzieję, że nie pijesz do mnie. Bo ja mimo początkowej niechęci do mojego odbiorcy, stwierdziłem, że są święta - odpuszczę i mimo wszystko postaram się zrobić miłą paczkę.
Zrobiłeś, co mogłeś i to się najbardziej liczy, jesteś git :>
Ja wyszedłem z założenia, że nawet jak mi się trafi pewna wykopowa "mamusia" #pdk to i tak zrobię jej paczkę zgodną z opisem, i możliwie jak najfajniejszą, bo przecież o to chodzi w zabawie, a nie żeby jakieś konflikty z Mirko uzewnętrzniać w paczce. W końcu wiedziałem, że mogę wylosować kogokolwiek, i zdawałem sobie sprawę z tego że taka jest formuła zabawy.
Jednakże jest pare takich toksycznych
No przykro że tak ludzie robią ale tutaj są naprawdę elementy, niestety wykop stał się bezpieczną przystanią dla bardzo złych osób
No coś by się wymyśliło fajnego, nie żeby po złości, tylko żeby naprawdę to cieszyło odbiorcę. Jak ktoś ma takiego kija w tyłku, że nie potrafi zrobić prezentu komuś z kim mu nie po drodze pod względem poglądów to niech nie bierze udziału wcale ¯\_(ツ)_/¯
No tak, przecież zaznaczyłem, że w każdej społeczności znajdą się dzbany, jednakże ogół użytkowników tutaj zdaje się być nieco bardziej ogarnięty niż na innych portalach społecznościowych, bo takiej skrajnej patoli jest jednak tutaj mało ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora