Wpis z mikrobloga

@ZyjeSobieMarcin Narkun walony na dziurę, potem tylko UFC. Być może KSW w współpracy z Viaplay się rozwinie i choć trochę się przybliży do UFC, natomiast zanim się to zdarzy, to Soldic będzie już na końcu kariery coś czuję, dlatego myślę że jedyną ścieżka jest próba zdobycia średniej w UFC.

Jesli jeszcze bardziej popracuje nad parterem bardziej ofensywnym to bedzie przecież zawodnikiem kompletnym, który będzie mógł się bić o największe cele, zwłaszcza że
@Yakooo:

Być może KSW w współpracy z Viaplay się rozwinie i choć trochę się przybliży do UFC, natomiast zanim się to zdarzy, to Soldic będzie już na końcu kariery coś czuję, dlatego myślę że jedyną ścieżka jest próba zdobycia średniej w UFC.

Ppv w ufc kosztuja 70 dolarow i sprzedaja ich co miesiac od kilkuset tysięcy do 2 milionów. O Fight Passie i kontraktach z Amerykanskimi telewizjami nie wspominam na inne
@mackbig ale ja nie napisałem że się zrównają,, tylko mówię o tym, że pójdą w kierunku UFC. To co obecnie gwarantuje im współpraca z ViaPlay umożliwia im pójście w kierunku UFC. Tyle że wiadomo ze UFC przy swoim budżecie też ciągle się rozwija w jeszcze szybszym tempie...

Przecież wiem że to niemożliwe żeby im dorównali. Natomiast przy polityce UFC, KSW może tutaj skorzystać i jeśli będą dobierać zawodników wypadających z UFC znacznie
@Yakooo: KSW robiło taki błąd że miało za mało zawodników w swojej federacji. Kilka gwiazdek co galę się ciągle bijących i wkoncu musiało to popaść. Nikt nie będzie ciągle oglądał Pudziana czy mameda. W UFC jest większa różnorodność zawodnicy z wielu krajów więc mają duży potencjał jeśli chodzi o odbiorców a KSW ma zawodników z 3-4 krajów którzy mają tak dobieranych przeciwników żeby wyrosnąć na gwiazdki federacji a jak kończy się
@HoganPaul: Znaczy branie sterydów to żadna gruba akcja, większość zawodników zawodowych czymś się szprycuje, na każdej lokalnej siłowni z20% osob jest na bombie. Tylko że w takim UFC testosteron jest nielegalny i masa zawodników znanych z potwornej siły uderzenia byłą tam weryfikowana jak spadli
@HoganPaul: nie bo by mu wykryli to od razu, nie zmienia to faktu że bankowo bierze jakieś nielegalne substancje. Są znane przypadki gdzie np. kolarze między wyścigami przetaczali sobie krew na taką która ma więcej tlenu.

Dowodów nie ma no ale to widać po sylwetce. Owca też mówi że jest naturalem, nie ma dowodów że nie jest a jednak to widać.