Aktywne Wpisy
poorepsilon +27
W czwartej klasie podstawówki zdałam sobie sprawę, że się umiera. Że ten mityczny koniec, który dosięga każdego dosięgnie i mnie i że to serio będzie koniec.
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
marokoko 0
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1/100
RADIO CAFE
Adres: Nowogrodzka 56, 00-695 Warszawa
Obecny ruch: wg. divów poniżej 10% normalnego ruchu (w komentarzu screen)
Zaczynam dopiero odliczanie, bo wcześniej zapomniałem xD
Dodatkowo jeśli lokal wycofa się z segregacji, wylatuje z listy (ale licznik się nie zmienia)
Zdjęcie od wykopka z PW, dzięki! Podsyłajcie, będę wrzucał
#koronawirus #szczepienia
https://zpaszportem.pl/
Jaki zacny tag, od razu człek wie gdzie pójść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rabusek: lipa, jak im rura pęknie to nie dlatego, że nie chcą jednak segregacji a tylko ze względu na mniejsze przychody. Lista hańby powinna być dożywotnia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rabusek: a skąd bedziesz wiedział, ze lokal, który wrzucałeś np miesiąć temu wycofal sie z segregacji?
@czesiu271: jest to pewna informacja?
Wybieram się na zakupy świąteczne i rozważałem zakupy galanterii w ochniku ale najwidoczniej będę musiał zmienić plany
@zamak: gniję, ja kiedyś na jakiejś JIDFowej stronie szukałem zespołów racowych xD
Coś ci się musiało #!$%@?ć by myśleć, że serio skorzystają na zamykaniu się na większość klientów. Na tych 75% zaszczepionych emerytów zrobią ruch? Jak się jest jedyną knajpą z czymś takim jak było z tym der elefant to jeszcze możesz zarobić bo robić se marketing wśród kretynów ale gdy staje się to powszechne to już niczym
Komentarz usunięty przez moderatora
@Herubin: W wieku 25-49 lat (czyli tych, którzy głównie chodzą do knajp) masz zaszczepionych 57% osób w Polsce.
Dodatkowo mówimy o Warszawie (czy innych dużych miastach), bo statystyki szczepień mocno psuje Polska B. W Warszawie mieszkańców zaszczepionych masz 70% podczas gdy na podkarpaciu masz gminy z 25% wyszczepieniem.
Podejrzewam więc, że potencjalni klienci tych lokali (25-50 lat,