Wpis z mikrobloga

Dzisiaj mam jechać na jakieś badania specjalistyczne do Choroszczy, dostałem listownie wezwanie tam do pana doktora, boję się cholernie nie wiem o co chodzi i co to za doktor nie wiem w ogóle o co chodzi, bo nie lubię czytać tych pism, wiem tylko że to coś ze zdrowiem związane i w Choroszczy, jak myślicie co to może być?
#narkotykizawszespoko
  • 22
  • Odpowiedz
@dziekuje: O cholera, będą badać moją sprawność do wojny z gejami? O co tu chodzi ja nic z tego nie rozumiem, boje się bardzo nie wiem co mam teraz zrobić ja nie chcę żadnej wojny z żadnymi gejami nie życzę sobie takich rzeczy po prostu
  • Odpowiedz
@dziekuje: Jak to ma tak wyglądać to ja niestety muszę odmówić tych badań, ze względów etycznych jak i praktycznych, ja po prostu nie praktykuje tego rodzaju stosunków i nie ma możliwości żadnej na mój udział w takim cyrku. Nigdzie nie jadę, niech się tam sami badają w tej Choroszczy w ten sposób.
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: a #!$%@? z tym mordko, nie pojechałem, bo nie będę w tych manewrach miłosnych kochających inaczej uczestniczył ani promował tego swoim dobrym imieniem i nieposzlakowanym wizerunkiem. Zbyt wiele do stracenia miałem po prostu.
Z farcikiem
  • Odpowiedz