Aktywne Wpisy
Milo900 +7
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
hetman-kozacki +42
Ja mam dość po mału... kolejne progi zwalniające wstwili na ulicy. Jak chce przejechać 3km z domu do obwodnicy to przyjeżdżam przez uwaga... 18 progów zwalniających. Dajcie jakąś podpowiedź jak można zacząć rozbierać i demolować te gówna (progi wysepkowe, nie takie ala leżący polocjant), bo już mi szkoda zawieszenie i jazdy całe życie 30km/h
Komentarz usunięty przez autora
@V0lc4n0: Gdańsk to jest ewenement pod tym względem. Nigdzie indziej nie widziałem tyle idiotycznie umiejscowionych progów zwalniających.