Wpis z mikrobloga

@Exenex pamiętam wyścigi i spawny przeciwników w powietrzu żeby mnie dogonić, jak sie spojrzało do tyłu to jakby tornado jechało xD raz nawet mi się zespawnował przede mną pod koniec i byłem 2 xD
  • Odpowiedz
@Exenex: Moim zdaniem wrzucanie samochodów w CP2007 nie przyniosło nic dobrego, bo tak faktycznie to ile się nimi jeździło? W moim przypadku tylko do wskaźników szybkiej podróży i po Badlandsach, normalnie wolałem gonić na nogach wszędzie bo mniej bugów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie z Night City mogliby całkowicie usunąć pojazdy i zamiast tego wprowadzić to nieszczęsne metro.
Powiem więcej, z całego CP2077 można
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@jank0vski: te wyścigi trudno nazwać wyścigami, na mapie bylo widać ze nawet po sprawnie te auta byly w szoku i jechały w losowym kierunku po czym znowu teleport do przodu xD SI na poziomie -1 ;d
Generalnie oni chyba mieli SI w tej grze ale jak się okazało że starsze konsole z wyłączoną SI nie ogarniają w ogóle to w 2 dni robocze coś tam porobili żeby po tym mieście
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Exenex: takie trochę widzimisię, jednak ty byś wolał customizacje, inny powie że woli duży wybór. W grze jest kupa różnych fajnych aut także to im wyszło.

Aczkolwiek wyścigi to wiadomo XD, mogłoby ich nie być.
  • Odpowiedz