Kilka miesięcy temu spaliła mi się, już dość wiekowa, karta graficzna. Co lepiej zrobić dziś? Kupić kartę graficzną w chorej cenie, czy opłacić abonament GeForce NOW?
Ostatnio nie grałem w nic na PC, ale chciałbym od czasu do czasu odpalić jakiegoś Cities Skylines, CSka, czy GTA. Da się w ogóle grać w te gry na GeForce NOW? Ogólnie jestem już boomer i nie mam nic pojęcia o tej usłudze.
@pierwszynawenus: lista gier dostępnych na gfn jest bardzo ograniczona. Nie wiem jak w CS czy CSL, ale w GTA czy RDR2 ani żaden (prawie) większy tytuł (poza UBI) nie pograsz.
@pierwszynawenus: zakładam że neta masz ok? na gfn nie ma: TakeTwo (Rockstara, 2K), Activision/Blizzard, Warnera, Microsoftu, EA jest z 5 tytułów, z dużych jest UBI ale też nie wszystko
powinno być OK ale sprawdź opcję darmową bo co do tej stabilności można się czasem zdziwić, sam siedzę na gfn bo musiałbym kupić całego kompa, no i mam Founders za 25 zeta, 50 bym nie dał, w Twojej sytuacji raczej szukałbym karty
Cities Skylines, CSka, czy GTA. Da się w ogóle grać w te gry na GeForce NOW?
@pierwszynawenus: W GTA nie - pobierz sobie darmową wersję (możesz grać godzinę na sesję za darmo bez limitów) lista wspieranych gier jest ograniczona, opóźnienia są odczuwalne. Fajna alternatywa ale jeszcze to nie jest taki poziom aby całkowite zastąpić granie lokalne.
Ostatnio nie grałem w nic na PC, ale chciałbym od czasu do czasu odpalić jakiegoś Cities Skylines, CSka, czy GTA. Da się w ogóle grać w te gry na GeForce NOW? Ogólnie jestem już boomer i nie mam nic pojęcia o tej usłudze.
#geforcenow #pc
Co lepsze?
na gfn nie ma: TakeTwo (Rockstara, 2K), Activision/Blizzard, Warnera, Microsoftu, EA jest z 5 tytułów, z dużych jest UBI ale też nie wszystko
@pierwszynawenus: W GTA nie - pobierz sobie darmową wersję (możesz grać godzinę na sesję za darmo bez limitów) lista wspieranych gier jest ograniczona, opóźnienia są odczuwalne. Fajna alternatywa ale jeszcze to nie jest taki poziom aby całkowite zastąpić granie lokalne.