@eiaculatiopraecox: Autor pisał w komentarzach, że są świadkowie. Sam czekam na jakieś uwiarygodnienie, tego co jest napisane, tym bardziej, że w tle jest sprawa odrzucenia reklamy nowego wału przez zbiorkom w Łodzi więc podchodzę z dystansem do tweeta.
@lost_in_translation: Bardzo prawdopodobne. Z plotek słyszałem, że w Łodzi najczęściej w spatifie balowała swego czasu. Jeden czy duże deale dla Łodzi przeszły bokiem przez jej chlanie. Spóźniła się na spotkanie z Azjatami, a dla nich to wielka potwarz. Najgorsze, jest to, że nie ma żadnej godnej alternatywy i wybieranie kogokolwiek innego niewiele zmieni.
robia cos co w sumie moze zagrac na partii rządzącej i troche im pewnie rosną słupki, po czym jesli okaże się to prawdą to TVP bedzie kilka lat to krecilo i znow wygra wybory
czy naprawde nie ma tu godnej opozycji w tym kraju...
@lost_in_translation: Przecież ten człowiek bóbr to troll pisowski, taki sam jak ten Poszwiński, kundel. Cały czas liczy, że się załapie na fuchę w TVP.
@kezioezio @mayek Wiem, dlatego jak wyżej pisałem, podchodzę do tweeta z dystansem, ale jednocześnie nie odrzucam, ze względu na źródło. Ja nawet wolałbym żeby to nie była prawda, bo mimo, że nie mieszkam w Łodzi, to nie życzę mieszkańcom żeby ich prezydentem była zwykła zachlana menelka ¯\_(ツ)_/¯
robia cos co w sumie moze zagrac na partii rządzącej i troche im pewnie rosną słupki, po czym jesli okaże się to prawdą to TVP bedzie kilka lat to krecilo i znow wygra wybory
@jmuhha: Ale przecież Zdanowska to prezydentka z ramienia PO, na opozycji mają jeszcze PL50, .N, Zielonych, Lewicę, PSL i jakichś niezależnych kandydatów XD
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
#lodz #l-------a #miastomeneli #hannazdanowska
@lost_in_translation: Heh no na chlanie Zdanowskiej to myślę że wieeelu( ͡° ͜ʖ ͡°).
Z plotek słyszałem, że w Łodzi najczęściej w spatifie balowała swego czasu.
Jeden czy duże deale dla Łodzi przeszły bokiem przez jej chlanie. Spóźniła się na spotkanie z Azjatami, a dla nich to wielka potwarz.
Najgorsze, jest to, że nie ma żadnej godnej alternatywy i wybieranie kogokolwiek innego niewiele zmieni.
czy naprawde nie ma tu godnej opozycji w tym kraju...
@lost_in_translation: Przecież ten człowiek bóbr to troll pisowski, taki sam jak ten Poszwiński, kundel. Cały czas liczy, że się załapie na fuchę w TVP.
@jmuhha: Ale przecież Zdanowska to prezydentka z ramienia PO, na opozycji mają jeszcze PL50, .N, Zielonych, Lewicę, PSL i jakichś niezależnych kandydatów XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@lost_in_translation: Przecież by nie kłamał.