Wpis z mikrobloga

@lost_in_translation: Bardzo prawdopodobne.
Z plotek słyszałem, że w Łodzi najczęściej w spatifie balowała swego czasu.
Jeden czy duże deale dla Łodzi przeszły bokiem przez jej chlanie. Spóźniła się na spotkanie z Azjatami, a dla nich to wielka potwarz.
Najgorsze, jest to, że nie ma żadnej godnej alternatywy i wybieranie kogokolwiek innego niewiele zmieni.
  • Odpowiedz
@lost_in_translation: opozycja w pigulce xD

robia cos co w sumie moze zagrac na partii rządzącej i troche im pewnie rosną słupki, po czym jesli okaże się to prawdą to TVP bedzie kilka lat to krecilo i znow wygra wybory

czy naprawde nie ma tu godnej opozycji w tym kraju...
  • Odpowiedz
@kezioezio @mayek Wiem, dlatego jak wyżej pisałem, podchodzę do tweeta z dystansem, ale jednocześnie nie odrzucam, ze względu na źródło. Ja nawet wolałbym żeby to nie była prawda, bo mimo, że nie mieszkam w Łodzi, to nie życzę mieszkańcom żeby ich prezydentem była zwykła zachlana menelka ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
robia cos co w sumie moze zagrac na partii rządzącej i troche im pewnie rosną słupki, po czym jesli okaże się to prawdą to TVP bedzie kilka lat to krecilo i znow wygra wybory

@jmuhha: Ale przecież Zdanowska to prezydentka z ramienia PO, na opozycji mają jeszcze PL50, .N, Zielonych, Lewicę, PSL i jakichś niezależnych kandydatów XD
  • Odpowiedz