Aktywne Wpisy
Gours +567
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +562
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
Jeśli je wolisz od myszy to usuń natychmiast konto.
@b27piter:
@Marmite:
@Farorz: też tak miałem póki nie kupiłem applowskiego. Teraz nawet jak jestem podpięty do
Ta mysz to Logitech MX Master w wersji pierwszej.
Ale w sprzedaży jest też wersja druga i trzecia. Tamtych jeszcze nie używałem bo ta jest trash wygodna i nie chce się zepsuć, że nie było potrzeby.
@613_07: No i ? Nawet najlepszy touchpad będzie zawsze gorszy od zwykłej myszy w obłusze części aplikacji nie mówiąc już o grach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pancerwafel: Macbooki to syf, który się nadaje dla ludzi z IQ poniżej 80 stąd też ich cena - za bycie umysłową amebą trzeba płacić.
Gdyby nie to, że mam to w dupie, bo to nie mój dział, ale na miejscu szefa by była do wywalenia, bo jej
to sie tak da?
Do programowania mysz mi zbędna.
Do projektowania tym bardziej, bo mysz nie ma gestów o "płynnym" przejściu, wyłącznie zerojedynkowe triggery.
Do przeglądania wypoku łatwiej się mazia jak na telefonie niż trzyma dodatkowa mysz na kolanach, kocu, gdziekowiek.
A na kompie nie gram.
Różni ludzie różne potrzeby. Dla mnie mysz poza obsługa Excela / Outlooka jest praktycznie zbędna.
A mam i lubię.
@Pancerwafel: Ja rozumiem, że jako ameba umysłowa musisz dowartościowywać się faktem iż nie każdego stać na ten sprzęt, ale nie martw się o mój portfel. Miałem kilka Macbook-ów pobawiłem się, potestowałem i odsprzedałem drożej takim frajerom jak ty, kórzy poza faktem, że jest to droższy sprzęt nie potrafią wymienić ani jednej prawdziwej zalety tego sprzętu ( ͡°