Wpis z mikrobloga

Najbardziej w atakowaniu (ofc słusznym) sradka śmieszy mnie zawsze to, że knur (czyli jakby nie było główna postać uniwersum) pewnie nawet nie wie kto to jest xd
Patrzy tylko żeby aronik przyniósł mu mleczko co rano i jest kompletnie nieświadomy tych wojen i tego, co sradek z tym wszystkim o--------a xd

#kononowicz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Barbara-Roslaw-Jaroslawska no wiadomo, że go kojarzy jako tako, jak oregano im przez 2 dni tłumaczył to też go znał xd

Ale przecież ten człowiek jest kompletnie nieświadomy rzeczywistości, ostatnio Piotrka mylił z Pawłem, co chwilę p------ą mu się poszczególne osoby, myli postaci, jest przekonany, że "nieznany" to ciągle ta sama osoba, itp.

Na prawdę myślisz, że o sradku wie coś więcej niż że mieszka w górach? xd
Przecież jakbyś go spytał
  • Odpowiedz
@swiadekkoronny: bemben wie o sradku bardzo dobrze nawet spotkał się parę razy z psycholem. Najbardziej znane spotkanie było wtedy kiedy rudy gej zachlał się na lajcie w pałacu prezydenckim.
Ponadto jest gorąca linia Bielsko-Belweder. Przy większych dospuszczeniach do niesubordynacji, gruby oblech dzwoni do swoich człekopodobnych kukiełek i werbalnie wydaje rozkazy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Verdundrin
@lelek_2160
Macie rację, źle napisałem, knur zna Sławka, tym bardziej że to pijak xd

Bardziej chodzi mi o tą całą otoczkę (walka o wpływy w uniwersum, krucjata antysradkowa), o której istnieniu pewnie nawet nie jest świadomy.
Bo patrzy tylko czy aron z mlekiem już dzisiaj był xd
  • Odpowiedz