Aktywne Wpisy
Wraczek +141
Zawsze mnie śmieszy jak Góówner wrzuca jakiś film bądź artykuł z żółtymi napisami gdzie mowa o trudnej sytuacji Ukraińców w danym rejonie i czeka jak ktoś poklepie go po plecach.
Albo że Ukraińcy nie chcą pokoju bo nie zgadzają się na kacapskie warunki xD.
@Grooveer rozumiem że jak ktoś wbije ci na chatę, przywłaszczy kosztowności, nasra w kuchni i zajmie jeden pokój to będziesz skory negocjować z nim dostęp do kibla?. Piękna
Albo że Ukraińcy nie chcą pokoju bo nie zgadzają się na kacapskie warunki xD.
@Grooveer rozumiem że jak ktoś wbije ci na chatę, przywłaszczy kosztowności, nasra w kuchni i zajmie jeden pokój to będziesz skory negocjować z nim dostęp do kibla?. Piękna
Mam pytanie do antynatalistów które tu pewnie nie zostało jeszcze rozwiązane. Skoro życie to narażanie się na cierpienie, czemu podejmujecie się tego ryzyka? A jeżeli wy i 99,999% ludzi się tego podejmuje, to czemu zakładacie że dziecku nienarodzonemu nie należy się taka szansa?
#antynatalizm #filozofia #bekazlewactwa
#antynatalizm #filozofia #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@DerMirker: nie da się tego zmierzyć
Faktem jest że w drugiej połowie lat 80 i na początku 90 byli nie tak daleko poziomem od najlepszych thrashmetalowych zespołów w ogóle w Europie, a w Europie w międzynarodowej świadomości zaistniały wtedy praktycznie wyłącznie kapele niemieckie z tego nurtu (Skandynawia ani UK prawie nie grali thrashu). Gdyby śpiewali po angielsku to mogliby zaistnieć. Natomiast nie wiem do końca czy pytasz o dość wąską
Te 2 pierwsze albumy strasznie szanuję, z kolejnych to już poszczególne kawałki, bo robi się za mało melodyjnie jak na mój gust.
Jak dla mnie KAT
Jeśli ktoś w tej szufladce napisze Ci jeszcze że nie, to poproś o wymienienie chociaż kilku lepszych thrashowych zespołów tego okresu. Mi się w ogóle mało takich kojarzy (nawet nie że lepszych, tylko rozpoznawalnych