@Corona_Beerus: Nie dając kontraktu zachęcam do wejścia na tg/stronę i przynajmniej zobaczenia co kupuje potencjalny degenerat (╯°□°)╯︵┻━┻ Wtedy chociaż sam zdecyduje czy chce xD
@dick-laurent: Tak jak @Pankuronium: pisze, musisz mieć portfel, na nim bnb, do swapa użyć pancake swap lub poocoin lub podobnej appki po podłączeniu walleta ( ͡°͜ʖ͡°)
@inXe: mam pancake`a w telefonie. bnb zero na koncie. Rozumiem, że najpierw BNB na binance coś tam musze wpłacić ? Sorry za pytanie ale dotychczas tylko kupowałem i sprzedawałem BTC i te popularniejsze bez shitów :-)
@dick-laurent: Kupujesz bnb na binance, wysyłasz na portfel, zamieniasz na sieć BSC czyli klikasz na swoje BNB i SWAP TO SMARTCHAIN, później pancake swap wyszukujesz shita i swapujesz swoje bsc za shita.
@inXe: Dzięki. Miałem już kiedyś zapytać o te łączenia portfeli ale brak czasu i odpuszczałem .BTW: Na stronie poocoin jest opcja " połącz" z metamask/trustwallet - klikam i nic się nie dzieje. Czy to się łączy tak czy inaczej i po prostu nie ma info wyświetlonego ?
@dick-laurent: Hmmm no ogólnie jak połączysz to powinno być jakieś tam potwierdzenie łączenia czy cokolwiek, powinieneś wtedy na stronie poocoin widzieć swój stan portfela. Jak widzisz to jest połączone i jest git
@dick-laurent: a musisz wejść przez trustwallet, przegladarka dziala tylko na komputerach mozesz zamienic wszystko na wszystko, czasami nie bezposrednio, ale np. sprzedajac za usd i kupując cos innego za to usd wychodzi na to samo
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
LGBT - Luigi Got Big Titties...... (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ok. 10k mcap, niedawno wystartował
aktywnie na TG, aktywnie na CMS
Locked & Renounced
200m tokenów max na portfel
stronka: https://luigi.lgbt
TG: https://t.me/LGBTBSC
Zróbcie własny 'research' kek.
To nie jest porada inwestycyjna, to shitcoin. Dziś jest, jutro może nie być ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sorry za pytanie ale dotychczas tylko kupowałem i sprzedawałem BTC i te popularniejsze bez shitów :-)
mozesz zamienic wszystko na wszystko, czasami nie bezposrednio, ale np. sprzedajac za usd i kupując cos innego za to usd wychodzi na to samo