Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #kryptohazard #shitcoin

LGBT - Luigi Got Big Titties...... ( ͡ ͜ʖ ͡)

ok. 10k mcap, niedawno wystartował
aktywnie na TG, aktywnie na CMS
Locked & Renounced
200m tokenów max na portfel

stronka: https://luigi.lgbt
TG: https://t.me/LGBTBSC

Zróbcie własny 'research' kek.
To nie jest porada inwestycyjna, to shitcoin. Dziś jest, jutro może nie być ( ͡° ͜ʖ ͡°)
inXe - #kryptowaluty #kryptohazard #shitcoin

LGBT - Luigi Got Big Titties...... (⌐...

źródło: comment_1638823074R9Esb3ciT4ZrOUSsuKIYBq.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Corona_Beerus: Nie dając kontraktu zachęcam do wejścia na tg/stronę i przynajmniej zobaczenia co kupuje potencjalny degenerat (°° Wtedy chociaż sam zdecyduje czy chce xD

• Odpowiedz
@inXe: mam pancake`a w telefonie. bnb zero na koncie. Rozumiem, że najpierw BNB na binance coś tam musze wpłacić ?
Sorry za pytanie ale dotychczas tylko kupowałem i sprzedawałem BTC i te popularniejsze bez shitów :-)
  • Odpowiedz
@dick-laurent: Kupujesz bnb na binance, wysyłasz na portfel, zamieniasz na sieć BSC czyli klikasz na swoje BNB i SWAP TO SMARTCHAIN, później pancake swap wyszukujesz shita i swapujesz swoje bsc za shita.
  • Odpowiedz
@inXe: Dzięki. Miałem już kiedyś zapytać o te łączenia portfeli ale brak czasu i odpuszczałem .BTW: Na stronie poocoin jest opcja " połącz" z metamask/trustwallet - klikam i nic się nie dzieje. Czy to się łączy tak czy inaczej i po prostu nie ma info wyświetlonego ?
  • Odpowiedz
@dick-laurent: Hmmm no ogólnie jak połączysz to powinno być jakieś tam potwierdzenie łączenia czy cokolwiek, powinieneś wtedy na stronie poocoin widzieć swój stan portfela. Jak widzisz to jest połączone i jest git
  • Odpowiedz
@dick-laurent: a musisz wejść przez trustwallet, przegladarka dziala tylko na komputerach
mozesz zamienic wszystko na wszystko, czasami nie bezposrednio, ale np. sprzedajac za usd i kupując cos innego za to usd wychodzi na to samo
  • Odpowiedz